[]

The 100

Konusunu okuyunca ilgimi çekti ama ilk 10 dakikası ergen dizisi gibi hissetirdi. Şimdi duraklattım: Zaman kıymetli izlenir mi bu?




 
Ergen dizisi. Liseliler izliyor onunla Teen wolf'u.


  • shangrilla  (13.12.18 00:15:36) 
popüler görüş ergen dizisi olduğu yönünde fakat ben sabredip devam etmiştim. oldukça hoşuma gitti.


  • king lizard  (13.12.18 00:17:04) 
Baslari guzel ama bir sure sonra hep ayni cumleler kurulmaya basliyor. Sikici oluyor


  • nax  (13.12.18 00:38:19) 
ilk 2 sezon, bir derinlik aramayacağını varsayarak eğlenceli vakit geçirmek açısından keyifliydi. Fakat daha sonra gereksiz yere uzamaya başladı.


  • biravekahve  (13.12.18 01:00:00) 
tam olarak ergen dizisi degil teen wolf gibi. konusu aslinda guzel. desmond hume kardesimiz var o da guzel. boyle yarisi ergen, ask koklas bakis isyan yarisi da merak aksiyon post-apokaliptik. zaman gecirmek icin, arada goz atmak arkada ses olmak icin ideal bir dizi. ikinci sezon fena degildi. 4. sezonu ise henuz izlemedim.

ornegin octavia karakteri ergenligin kitabini yazarken, zenci chancellor abimizin hikayesi gayet guzel islenmisti.
  • tanaka  (13.12.18 05:28:59) 
Konusu güzel de sonradan kabile savaşlarına bağlıyorlar. Yine de bırakmadım. Güncel sezon finali farklı bitti.


  • Codie  (13.12.18 07:08:37) 
İlk başta ergen dizisi gibi geliyo ama son sezon finali resmen çığır açan bir final yeni sezonu acayip merakla bekliyorum


  • KendineAteist  (13.12.18 08:20:22) 
zamanında 10 dakka da kapatmıştım, yiine olsa yine kapatırım.


  • ravenudon  (13.12.18 09:08:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.