[]

Sait çiftçi hastanesi ve sağlık raporu

Nikah islemleri icin saglik raporu alacagiz ama ayni gun icinde veriyorlar mi acaba raporu yakinda giden var midir?




 
2015 yada 2016'da aynı gün içinde heyet raporu almıştım. Alırsınız muhtemelen


  • tss  (12.12.18 22:22:40) 
nikah işlemleri için akciğer filmi isteniyor. hastanede bu film çekiliyorsa aynı gün içinde raporu alırsınız. başka yerde çektirmek zorundaysanız sabah 8 gibi hastanede olmanızı tavsiye ederim, aksi takdirde zorlanırsınız.


  • evde liyakat kalmamis  (12.12.18 22:27:01) 
sait çiftçi’ye 5 dk mesafede oturmama rağmen hiç devlet hastanesinde zaman kaybetme riskine girmedim. iki hafta önce nikah raporu için önce aile hekimimden kan tahlillerimi yaptırdım, sonra taksim verem savaş derneğinden 15 dk’da akciğer raporumu aldım. max yarım günümü aldı hepsi. zaman problemi varsa bu yolu önerebilirim.


  • robin crusoe  (13.12.18 00:26:17) 
Eskiden belki daha rahat alınırdı. Ama şimdi hem randevulu sistem hem de heyetin toplanma zamanı sıkıntısı oluyor. Gün içi işlemleriniz yarım günde biter ama rapor 1 ila 7 gün arasında çıkar.


  • Tjms  (13.12.18 02:57:00) 
Akciger filmi cekiliyormus aradik onu öğrendik. Evet bakiyorum ben de hep eski yorumlar var ve hemen almis insanlar. Simdi öyle olur mu bilmiyorum sanmıyorum da :(

Bana da aile hekimliği yine kan tahlili 2 gunde cikar o zaman verebiliriz raporu dediler.
  • takilagimacanim  (13.12.18 13:17:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.