[]

online vize ücreti ödeme sorunu

abd için ödeme yapacağım hesabımda vize ücreti olan 160 dolar var. dolar hesabını kartın ana hesabı yaptım ama ne yapsam ödemeyi çekmiyor. bankamatik kartı garantinin daha evvel online alışverişlerde kullandım sorunda çıkmadı ama şimdi ödemeyi çekmiyor. dolar olarak ödeme yapılamıyor mu ?




 
hayır bankamatik kartı ne yaparsan yap TL hesabından para çekiyor. Yurtdışındayken para çekme mevzusu da böyle. (Bazı bankalar izin veriyordu teb, enpara vs. galiba ama onlar özel, geneli tl hesabından kesiyor)

Bozdurup tl'ye çevirsen olabilir ama bu sefer kur 5.30 ise banka 5.40'tan alabilir yani o doların yetmeyebilir.

Direkt limiti olan bir kredi kartıyla yapsan en garantisi. Kredi kartında "ekstrem dolar olarak gelsin" diyebiliyorsun. Bu şekilde ekstre gelince direkt gidip dolarla ödeyebiliyorsun. Böyle yapmazsan kredi kartıyla ödeyince de ekstreye TL olarak geçer.

Bankanın telefon destek hattını ara konuş bence.
  • nhk ni youkosu  (12.12.18 13:40:24 ~ 13:41:25) 
nhk’nin dedigi gibi.


  • fever  (12.12.18 14:15:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.