[]

Kasa ve pos gün sonu

Merhaba,
Restoranda dün akşam kasadan en son z raporu aldım ama sanırım bir de postan almak gerekiyordu ve ben onu unuttum. Mobil postan o raporu almamış olmanın sıkıntısı olur mu bugün?

Teşekkürler

 
pos günsonunu kendi çıkartır siz almamış olsanız bile.


  • kim olduğumu bilirsin sen  (12.12.18 11:50:50) 
Umarım çıkarmıştır. Ancak önceki gün bana bunları gösteren eleman postan da almak gerekiyor demişti. Az önce de şefi aradım, evet ondan da almak lazımdı ama sorun olacağını sanmıyorum dedi. Diğer eleman sanırım kasa için, z rapor alınmazsa kasa çalışmaz gibi bir şey demişti. Pos için öyle bir şey söyleyip söylemediğini hatırlamıyorum.


  • senolll  (12.12.18 11:55:45) 
pos büyük ihtimalle gün sonu yapmadan yeni işlem yapmaya izin vermez.


  • inheritance  (12.12.18 11:57:11) 
gün sonu yapmadan para hesaba geçmez diye biliyorum.


  • ayaklibalik  (12.12.18 13:04:01) 
bazı cihazlar günsonunu otomatik alıyor şayet almazsada günsonu almadan işlem yaptırmaz zaten sadece tek sıkıntı günsonu diğer güne sarkarsa ödeme bir sonraki iş günü hesaba geçer onun haricinde bi sıkıntı çıkmaz.


  • gencfb  (12.12.18 13:18:33) 
Pos cihazı otomatik almış, iyi olmuş :)


  • senolll  (13.12.18 01:19:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.