[]

amazon yurtdışından alışveriş.

benim kendi hesabım var. almanyadaki yakınımın adresini verip, kendi hesabımdan satın alacağım.

fakat satın alırken amazon.de üzerinden mi alayım yoksa amazon.com üzerinden mi? o ürünün almanyada satın alınabilir olduğunu nasıl anlarım? tşkrlr.


 
amazon de den ararsanız ve varsa almanya da satılıyordur. amazon com da da olabilir ama oradsn sip verirseniz almanyaha kargo parssı ve gümrğk vergisi ile karşılaşırsınız


  • oscar  (11.12.18 22:12:29) 
İki sitede de ayrı ayrı aratıp hangisi daha ucuza geliyor bakın. Öncesinde bilgilerinize adresi ekleyip seçin, gönderim yapmayacaksa ürünün sayfasında yazıyor zaten gönderilmiyor diye. Yazmasa bile almaya çalışırken uyarı veriyor.


  • shangrilla  (11.12.18 22:50:41) 
amazon.com üzerinden alırsanız büyük ihtimal usa'dan gönderilir, o zaman da ha Almanya'ya gitmiş ha TR'ye gelmiş.

Amazon.de tek çözüm sizin için, ama .uk'ye filan da bakabilirsiniz eğer yoksa.
  • John Bloor  (12.12.18 10:19:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.