[]

ekşi sözlüğe giriş?

saçma sapan bir problemim var yıllardır süregelen. Ekşi sözlüğe chrome'dan bir türlü giremiyorum. eskiden ie ya da opera ile girebiliyordum artık onlarla da giriş yapamıyorum. aynı şifre ile telefondan giriş yapabiliyorum fskst bilgisayardan ya da telefondaki chrome'dan girmeye çalışınca hatalı kullanıcı adı ya da şifre uyarısı diyor. çok uzun zamandır bu şekilde ekşi sözlüğün desteğe de mail attım fakat cevap gelmedi. var mıdır başına böyle bir şey gelen? şifreyi resetliyorum yine de kâr etmiyor aynı şifreyle telefondan giriyorum bilgisayardan yok. tuhaf tuhaf işler




 
klavye düzeni değişiyor olabilir.
mesela sistemde q klavye görünüyorken siz fiziksel f klavye ile yazıyor olabilirsiniz.

  • işimdeyim gücümdeyim  (11.12.18 15:19:57) 
+1
Şifreni görünür bir yere yaz önce ve kopyala ordan öyle bir dene. En olmadı şifremi unuttuma tıkla.

  • bos gezenin bos ustasi  (11.12.18 15:25:22) 
bu problemin olma sebebi su olabilir. senin chrome hesabinda yanlis bir eksisozluk sifresi kayitlidir. sen sifreni girip entera basinca chrome senin girdigin sifreyi daha onceden uzerinde kayitli ama yanlis sifre ile degistiriyor olabilir. bunun ile ilgili bug kayitlari mevcut chrome tarayici icin.

Cozum ise su sekilde;
chrome adres satirina "chrome://settings/passwords" yaz ve enter yap. seni chrome hesabina bagli olan sifrelerin listelendigi yere goturecektir. chrome uzerinde kayitli tum sifreleri oradan gorebilirsin. oradaki listede kayitli eksisozluk sifreni bulabilirsin. eksisisozluk alaninin karsisindaki uc noktaya bas ve "remove" sec. boylece chrome eskiden kayitli eksisozluk sifresini unutacaktir. sonra chrome yeniden baslat ve eksisozluge gir.

bir baska olasi neden de kullandigin antivirus yazilimi herhangi bir tarayici uzerinden cookie kaydetmeyi yasakliyor ve engelliyor olabilir, bu nedenle de giris yapamiyor olabilirsin.
  • emrahday  (11.12.18 16:01:55 ~ 16:05:31) 
maalesef bunlarla alakalı değil yine de teşekkürler cevaplar için. telefonun browserından girebiliyorum geri kalan hiç bir yerden olmuyor :)


  • vidar  (12.12.18 09:54:29) 
gizli sekmede açıp girebiliyor musunuz?

ctrl+shift+n
  • ocanal  (12.12.18 09:57:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.