[]

kargo ücreti nasıl düşürülebilir?

n11'de/gittigidiyor'da 5-6 liraya gonderilen seyi sade vatandas olarak gondermek istedigimde 20-25 liraya cikiyor. kargo ucretini nasil dusurebilirim?

gittigidiyor'da cakma alisveris yapip kodu kullansam mi?


 
insaflı kargouculara denk gelirsen eğer , onlar boşuna kazıklanma deyip kendileri anlaşmalı müşteri kargosu olarak gönderiyolar.

isim falan yine senin bilgiler yazıyor ama ücret anlaşmalı kargo ücreti oluyor.

kargo firmalarına tek tek sor, genelde sen ödeyeceksen yardımcı oluyolar.
  • killerbee  (11.12.18 13:22:01 ~ 13:31:58) 
az önce şerefsiz bir kargocuyla normalde 5 liraya giden kargolarımı 18 liraya yollamak zorunda kaldım. allah aras kargonun belasını versin işimiz acil diye bi skmedikleri kaldı.


  • Tears of Devil  (11.12.18 13:58:15) 
ben gittigidiyordan yapıyordum. 1 yaptım 2 yaptım 3 yapamadım hesabı kapattılar. yeni açtım aynı şekilde patladı. ilk defa yapacaksan soyad vs. farklı olduktan ve farklı tarayacı, ip bloğu gibi şeylere dikkat edersen patlamazsın. yok uğraşmam dersen donanimhaber de kod satanlar var. ben onlardan alıyorum lazım olunca. ancak sizin isminizle gitmesi mühimse biraz sıkıntı bazı kargolar değiştiriyor bazıları değiştirmiyor onu satıcıya sorun daha ne söyler.


  • denek hayatım  (11.12.18 14:08:32 ~ 14:08:56) 
Yurtiçi kargonun mobil uygulamasını indirin.Email ile üye olun.%30 %40 indirim içeren kod veriyor.Kargoyu teslim ederken mobil indirim koduyla göndericem deyin.Biraz daha uyguna geliyor.


  • arenas  (11.12.18 14:51:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.