[]

Ben Şok!!

Duyuru: (Normalde bu gibi şeyleri hiç buraya taşımadım ama ben şok! olunca içimi dökmek istedm)

Biri aradı beni. Numaramı internetten bulup sekreterimize ergen kardeşi sıkıntı yaşayan abla gibi aradı ve sekreter de doğal olarak bana bağladı. Kimmiş?

Meğer nerdeyse 10 yıldır konuşmadığım ilk sevgilimmiş!!! (Az da değil 4 yılımız geçmişti.)

Rüyasında gördüm seni dedi. “Peki, olur öyle” dedim mala bağlamış halde. Ve sonrasında hala şaşkın, “görüşürüz” dedim kapattık.

Sizce ben napiyim?

 
Bu yaziyi gorunce acaba aradim mi diye tereddut ettim ben de 10yildir konusmadigim 3kusur yilimi gecirdigim eski sevgilimi ruyamda gordum sonra stalkladim baktim evlenmis o kadar zamandir hic bi kere bile ne ruya ne dusunce ne stalk vardi hicbisey yoktu. Bence ikiniz de evli degilseniz git evlen oyle bir sey hayatta bir kere bulunuyor


  • kush  (11.12.18 12:23:57) 
Karşı tarağın sağlam pskolojik desteğe ihtiyacı var ama sen verme. Yanlış bağlanma olur.

Senin de ihtiyacın varsa dönüş sağla. Olduğu yere kdr gitsin.
  • mobydick  (11.12.18 12:24:30) 
Bir şey yapmayın.


  • sopiro  (11.12.18 12:27:07) 
Etkilenecek kadar boşluktasin demek ki, yoksa sacmalik der geçerdin. Hayatindaki o baslugu doldur ne diyelim.


  • her giriste sifresini unutan adam  (11.12.18 12:32:33) 
10 yıldır senden daha iyisini bulamadı, ya da bulduklarını yitirdi. Sonra aklına sen geldin ve internetten bi arattı adını.

Sonra dediki kendi kendine "lan adam psikolog/psikiyatr olmuş, dur bi arayayım belki eski günlerin hatırına ekmek çıkar"

Zamanında duygusal olarak yıpandıysan, yine yıpranacak gibiysen bulaşma. "Yok ya hiç umurumda değil" diyorsan takıl gitsin.

İkinci aşama sosyal medyadan eklemek olacak sanırım.
  • John Bloor  (11.12.18 12:44:38) 
her giriste sifresini unutan adam +1


  • bir ileti paylastim  (11.12.18 13:17:01) 
kesköse fransızcadaki kesköse mi :D

işyerini araması çok acayip geldi bana, ben olsam rahatsız olurdum. bence bişey yapma. rüyada kimleri kimleri görüyoruz. belki o gün izlediği bir filmde seni hatırlatacak bir şey buldu bilinçaltı, belki yoldan geçen birinin parfümü seni ona hatırlattı farkında olmadan aklına yerleşti ve gece rüyasında çıktı. tabii bu "gerçekten" rüyasında gördüyse geçerli. ayrılmışsın gitmiş bir mana aramak saçma. john bloor'a da katılmadan edemiyorum.
  • birsürüsorumvar  (11.12.18 13:49:15) 
Görüşün bi çay için.


  • valentinov  (11.12.18 14:27:11) 
bir şey yapmana gerek yok, unut gitsin. eskiden hayır gelmez.

sosyal medyadan falan bulaydı bari, işyeri aramak nedir. aşırı irrite olurdum ben.
  • piremses  (11.12.18 14:31:11) 
Buluşun.


  • [GODDARD]  (11.12.18 15:00:37) 
Hiç girme böyle bir işe


  • westblack  (11.12.18 16:38:13) 
bu arada geçen gün ben de rüyamda eski sevgilimi görmüştüm. çok mutluydu benimle olduğu için vs. güzel bir rüyaydı. ama aramadım. demek ki aramamak da lazım, yorumlardan da onu çıkardım şuan.

bir de kızın cidden arama şekli çok yanlış. sekreterden numara almak nedir. bari bir yakınını ofise getirip ya sana getirmek istedim seans için, sana güvendim vs dese idi. bence kız garip ya.
  • mobydick  (12.12.18 13:29:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.