[]

Ailem olmasa intihar ederdim ben

Cidden. Gram zevk almıyorum yaşamaktan. Tam bir eziğim. Hayatım boyunca hep aynı şeyi yaşıyorum. Dejavu resmen. Bir ortama giriyorum iş vs. 1 sene sonra dışlanıyorum. Hep ama hep. Yemin ederim en ufak bi bencillik terslik yapmıyorum bak yemin ederşm. İçim acıyo resmen nefret ediyorum. Sürekli taşak geçilen biriyim zaten. Bıktım tükendim.




 
terslik yapmadigin icindir. guzel davranilmayi hak etmeyen cok insan var. bir de kotu davranmayi dene onlara. sacma ama var boyle bir sey.

alien iyi ki var.
  • jimicik  (11.12.18 10:27:43) 
yaş kaç?


  • mikahakkinen  (11.12.18 10:48:10) 
038576, bu nasıl bi kötülük.
Jimicik, iyi ki var. Olmasa bir dakika düşünmem. Mideme kramplar giriyor sürekli.
Mika, 28.
  • the real brad pitt  (11.12.18 10:52:28) 
herkese söyleme ama genelde hayattan zevk alarak yaşamıyor kimse :) yalnız değilsin..


  • redeath  (11.12.18 11:07:00) 
ne gereği var?


  • datnet  (11.12.18 11:22:38) 
ben de öyle diyordum. yapamıyorsun.


  • kljgslsdkjsd  (11.12.18 11:46:17) 
Blue, ilaçla yaşamak sıkıntı. Tuvalete çıkamıyordum senelerdir. Haftada 1. O da ilaça. Bırakınca düzeldi.

Red, yok abi. Ben haksızlıklardan sürekli bunların başıma gelmesinden yıkdım. 15 senelik arkadaşımı işe sokuyorum kız arkadaşı istiyor diye benle görüşmeyi kesiyor. Nazik davranıyorum en ufak detayı bile düşünüyorum bana haber verilmeden bir aksiyon alınıyor. İşle ilgili. Önemli hem de. 20 senedir hep böyle bak yemin ederim.

Datnet, var abi.

Kjgs, ailem olmasa bir dakika düşünmem. Annem çok üzülür. Bir de kızımız var köpeğimiz yani onu bırakamam.
  • the real brad pitt  (11.12.18 13:04:32) 
Başkan senle dalga geçiyorlarsa sende onlarla dalga geç. Onlar seni dışlıyorsa sende onları dışla. İyi insan olmaya niye çalışıyorsun ki.
Ben bana iyi davranana iyi kötü davranana ise hayvan muamelesi yapıyorum.(hayvanlara saygısızlık etmek istemem lafın gelişiydi o)

Bir de sen bakma mutlu gözüküyor olduğumuza bende mutsuzum ben de ailem olmasa sikerler diyip ölürdüm herhalde. O yüzden sal bro hayatı aksın gitsin nasılsa intihar etmiceksek zike zike yaşıycaz hayatı.

Saygılar.
  • bigcaptain  (11.12.18 13:29:06) 
genelde bu durum tek başına hiçbir şey yapamayanlarda görülüyor sanki.
sen de öyle misin? ona göre cevap vereyim.

ayrıca sorunları genelde işte bu sorunları yaşıyorsun galiba. işte kimse aslında kimseyle iyi geçinmez, hepsi sahte arkadaşlıklar. uzak durmak daha iyi.
  • birsürüsorumvar  (11.12.18 13:58:02) 
Big captain, ben geçince olmuyor ki. Yine benle dalga geçiliyor. Benim yapım bu söküp atamıyorum işte. Ben kimseyi kırmamak, zorda bırakmamak, yanlış anlaşılmamak adına elimden gelen her şeyi yapıyorum yemin ederim her şeyi. O insanlara siktirekebilecek kadar ne madden ne manen güçlü değilim. Bazen hayal kuruyorum öyle olsaydı diye. Ailem üzülmesin diye yaşamaya çalışıyorum.

Denizgonen, korkular var yine. Nası söyleyeyim 0 en düşük aksiyon 10 intiharsa atıyorum, 0-10 arasında bir şey yapamıyorum ben. Yapmıyorum yani. En kötü ihtimal 10 cepte. Onun da koşulu var.

Birsürüsorumvar, belki. Ama şöyle. Ben bir çalışanım. Yaşadığım ortamı çevreyi seçme lüksüne sahip değilim. O lüksüm olsa uzaklaşır tek başıma yaşardım. Yalnızken mutlu olmuyorsun ama üzülmüyorsun da. 20 yılda her sevdiğim bana hak etmediğim şeyler yaptı. Her elimden geleni yaptığım her değer verdiğim. Evet güçsüzüm etkileniyorum ama kolay da değil. Yani nasıl anlatayım bilmiyorum ki.
  • the real brad pitt  (11.12.18 19:59:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.