[]

Kombi tamircisi olmaya karar verdim

Kombi süper bi şey.

Kombi arızalanıyor, parçalara bakıyorum, mantıken hangi parçanın arızalı olduğunu tespit ediyorum, internetten ucuza alıp değiştiriyorum, tak çalışıyor. servis çağırsam %500 fazla öderim.

30 yaşında adamım, işim gücüm var ama her şeyi bırakıp kombi tamircisi olmak geliyor içimden. benim için lego gibi bir şey. hem diğer kombiciler gibi yalandan parça da değiştirmem, dürüst olurum.

yapayım mı bi çılgınlık?

 
valla bizim mahalledeki beyaz eşya tamircisi işe yetişemiyor. esnafla konuşursun klasik bir işler kesat ağlaması vardır ya. bu adam da yok. çırağı da işi öğrendi karşısına açtı. kombi, şofben, buzdolabı, çamaşır makinesi falan hepsine bakıyor.

sen kombiye uzmanlaşacaksın. neden olmasın. yanına petek temizliği falan da kat. bu işlerde para var.
  • rosencruz  (10.12.18 16:32:04) 
geleceğin altın mesleği tamircilik. herkes üni mezunu olunca bu işleri yapacak adam bulamayacaz


  • prasinos  (10.12.18 16:46:04) 
bulmuşkensorayım madem :)
demirdöküm atron kombi çakmak çakmayı bitirdiği andan gazı da kesiyor neden yapar bunu.

  • guardiands  (10.12.18 16:57:10 ~ 17:03:58) 
@guardiands

ana kartı bozulmuş. değişmesi lazım.

@işimdeyim gücümdeyim

sana müşteri buldum :) %20 bana ateşlersin.
  • himmet dayi  (10.12.18 17:09:25) 
Durust olursan nasil kazanacaksin?
Ortak olurum.bizim kombiyi de ben tamir ediyorum. 25 liralik parcayi 200e iteliyorlar.

  • acemi  (10.12.18 17:18:17) 
kuzenim makine mühendisi. yanında 3 usta ile çalışıyor. kombi bakım ve tamiri üzerine. yazın iş olmaz ama kışın günlük 3000 tl yaptığın günler oluyor, 1000'in altına inmez diyor. dükkanı iyi yerde tanınırlığı var.


  • iddaaci  (10.12.18 17:33:12) 
Valla bende de kombi yeterince isitmiyordu, bütün peteklerin altları isinmiyordu. Havasını alsam da duzelmedi.

En son bir kombiciye sordum "abi ateşlemede sorun var, kazan sıkıntı, berisi bozuk" dedi 500 liralardan bahsetti

Netten videolara baktım, küçük bir filtre tikanik diye oluyormuş. Kendim açtım temizledim taktım. Mis gibi yanıyor petekler şuan.

Bence de gir ama sen dürüst ol.
  • akatreil  (10.12.18 17:39:07) 
Kışın Ankara'da çağırıyorsun gelmiyorlar lokasyonu beğenmezlerse. Öyle burnu havada tuzları kuru adamların. Talep çok. Kışın hayvan gibi çalış 7/24 yazın tatil yap ye parayı.


  • bos gezenin bos ustasi  (10.12.18 19:44:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.