[]

aziz yıldırım

sözlüğe bakıyorum takımın şu an bu durumda olmasının(ligdeki sıralama) en büyük sorumlusu aziz yıldırım tarzı yorumlar yapılmış. bu arkadaşlar troll mü yoksa ciddi ciddi böyle mi düşünüyorlar?

bildiğim kadarıyla aziz yıldırım şu an başkan değil geçen sezon başkanken takımı 2. olmuştu.


 
Siyaset boyle bisey iste.

Onu yazan adam Ali koc'a oy verdi ya da destekledi ya, o kararini kesinlikle dogru buluyor.
Tabi o kararin dogru olmasi icin baskalarinin yanlis olmasi lazim.
Secimin ilk gunu bu adam yapamaz yazinca 3 sayfa kufur ediyorlardi mesajla.
Simdi yaziyorum hic kufur gelmiyor.

Bazilari daha lig baslayali 2 ay oldu sans verin falan yaziyor :) lig baslayali 5 ay oldu.

insanlar yakisikli cerrahlara daha cok guveniyorlarmis. Onla da alakali sanirim.
  • acemi  (10.12.18 06:20:47) 
bir nebze haklı.
takımın maddi durumunun canına okumuş adam, seneler sonrasının bile gelirleri temlikli durumda ve mevcut yönetim transfer yapamıyor borçlardan dolayı. Ali Koç kendi şirketleri ile finansman yaratmaya çalışıyor.

Ama Ali Koç da sütten çıkmış ak kaşık değil. evet yeni bir heyecan, yeni bir nefes, herkesi heyecanlandırdı (biz cimbomluları bile) ama çok başarısız şu anda. comolli denen adam çok fazla güvenmiş ve bütün yetkileri vermiş ama adamın getirdiği topçular mevcut zararı katlayarak büyütmüş durumda.

e öte yandan, beşiktaş ve galatasaraya bakınca, onlar da maddi yönden pek iyi sayılmaz ama kör topal bir şekilde yukarıda tutunuyorlar.

herkes suçlu fenerbahçede, biri birinden daha masum diyemiyorum.
  • teritori  (10.12.18 08:59:01) 
aziz yildirim'in koltugunu yitirmesi nasil oldu, hala tam anlayamadim. heralde koc'un gucuyle, baglantilariyla filan.

sorunuza yanit aramak icin soyle bir benzesim kuralim:
farzimuhal -olmaz a- degisik bir gerceklikte gecmiste secimi reyiz deyil, ince kazanmis olsun.
bugunki gercegimizde kavriyoruz ki ekonomi patlamis. abd dolari nereden nereye cikti. faiz nerelere geldi. medya perdesine cok dusmuyorsa da, anlasiliyor, herkes konusuyor bunu.
simdi, reyizimiz ince olaydi, bu patlayan ekonominin, diger arizalarin, hastane siralarinin, borclarin, temliklerin, hudut disindaki darbogazlarin haberi semerinden bosanmis aygir gibi yapilacakti.
o vakit ne diyecektik?
"reyiz su an baskan degil, gecen sezon baskanken amerikan dolari su kadardi" mi diyecektik?
"memleketin su an bu durumda olmasinin en buyuk sorumlusu reyiz gibi yorumlar yapiyorlar. bu arkadaslar troll mu yoksa ciddi ciddi boyle mi zirvaliyorlar?" filan diye mi retorik sorular soracaktik?

oyle diyecektiysek, ben de "iyi uykular" der gecerdim.
  • viva paulista  (10.12.18 09:11:12 ~ 09:14:20) 
kendini avutmaktan başka bir şey değil. taraftar ali koç enkaz devraldı diye kendini avutuyor. halbuki aziz gitmeden borcu takmıştır.


  • nothing in my way  (10.12.18 09:43:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.