[]

pegasus bagaj hakkı

avantaj paketi satın aldım, 20 kg ve 8 kg kabin hakkı olarak yazıyor.

1-) 8 kg kabin bagajını ölçüyorlar mı yoksa çok göze batmadığı sürece 8 kg limitini zorlamıyorlar mı?

2-) 8 kg kabin bagajının yanında laptopu içine koyabileceğim sırt çantasına izin veriyorlar mı?

cevapların kesinlik arz etmediğini biliyorum ama tecrübesini paylaşanlar olursa sevinirim.

edit: bu soruya ilerde bakacaklar için cevap vereyim, online check-in'de herkesin bavullarını tek tek tarttırıp, sırt çantası dahil, ekstra masraf çıkarttılar. ben parayı ödemeyi kabul etmedim, kavga ettim gişedeki çalışanla. sonra müdürüne gidip durumu anlattım ve kadın tamam diyip sorun çıkartmadı.

lakin yabancıların ve türklerin çoğuna haklı ya da haksız yere ekstra bagaj cezası kesip para ödettirdiler.

 
yilda yaklasik 10-15 kere pegasus ile hem yurt ici hem yurtdisi ucuyorum.

1- eger havaalninda check-in yaparsan genelde tartiyorlar. online check-in yaparsan genelde tartmiyorlar ama iki kere kapida boarding beklerken el tartisi ile valizleri tarttiklarina sahit oldum. 8kg'dan fazla gelen kabin ici valizleri icin orada bagaj hakki satip bagajlari ucak altina aldilar.

2- abartmadigin surece birsey demiyorlar.
  • crucio  (10.12.18 01:17:36 ~ 01:17:52) 
1-) online check-in yaptırdığımda hiç tarttırmadım. diğer türlüsünde de çok nadir tartmışlardır.
2-) laptop çantası diye minik bir valiz kullanmadığın sürece sorun olmaz.

  • teritori  (10.12.18 09:01:23) 
sık olarak pegasus kullanıyorum. sırt çantamı tartmadılar henüz. ama şahit olduğum birkaç kere gate'de beklerken görevliler gözüne kestirdiği yolcuların çantasını tartıyordu. benim anladığım uçak yurtdışına gidiyorsa ve doluysa böyle kastırıyorlardı. çok da göze batma tabi, yurtiçiyse genelde sorun yok, yurtdışı ise board verilene kadar kapıda dolaşma.


  • prasinos  (10.12.18 09:08:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.