[]

izmir'de postacı çantası buldurmaca

ooooouuuğğğğğğ selam. nasıl gidiyor? bu omuz çantalarından bakınıyorum şöyle arada ama ne fayda. istediğim gibi bir şey bulamıyorum, çeşitlilik de göremiyorum. (laf aramızda dedikodu olsun ama, izmir'in bazı sorunları var bu konularda) nerelere bakınmamı tavsiye edersiniz? mesela kemeraltı'nda nokta atış bir yer olabilir. şu şu markanın şu mağazasında çeşitler görmüştüm de kabuldür. yerel bir dükkan da olur. (düz-salaş, bez-keten bir şeye kabulüm.) teşekkürler şimdiden.

not: duyuruda da daha önce bahsedilmiş olan ve sevgi yolu'nun bitiminden sonra yola devam ettiğimizde sol kolda kalan çantacıya bakmıştım.


 
dantel sokak'a hiç baktınız mı?


  • kediebesi  (19.03.10 01:13:57) 
peki kıbrıs şehitlerinin sonuna doğru (liman) sağda bir böyle metalci dükkanı gibi bişi var. onlarda çok güzel, çok çeşitli çantalar var? dikkatinizi çekti mi?


  • kediebesi  (19.03.10 01:24:14) 
eski old school'un olduğu yere bakabilirsin. muzaffer izgü ya da gazi kadınlar hep karıştırıyorum onların ismini, sevinç'ten girince onlardan ikincisinin sonunda sağda. şimdilerde retro mu ne herhalde ismi. giysiler filan var öyle de çanta var mı tam hatırlamıyorum. bi de bu sokakların ilkinin ortalarında solda yukarı çıkılarak gidilen bi yer var ama orda çanta filan yoktu sanki. tam hatırlayamadım.


  • tepedeki psychedelic adam  (19.03.10 01:33:22 ~ 01:34:00) 
yaa yok o dükkanın içine gir biraz karıştır. popüler olan iğrenç şeyleri en öne koyuyorlar. şahane suluboya resimli bez çantalar en diplerde oluyor.
oraları turlarsan bir uğra derim, alıcı gözüyle bak.
ben çanta manyağı gibi olduğum için hep bakarım, almasam da. alamam çünkü güzel çantalarım var zaten. :(
ben de tam senin istediğin gibi bir çanta var hatta. biraz hırpalandı ama mesela boyansa yeni gibi olur :)
ama hiç bişi bulamazsan aynısından yine alır sana yollarım.
ben çok rahat ettim. böyle astarlı, önde iki cebi var. mıknatıslı çıtçıtı var, sade görünümlü, yumuşak. yazlık, baharlık bişi. :) içinde az şey olunca ağırlık yapmaz, çok şey de koyabilirsin hayvan gibi bi sürü şey taşır, kazak filan. yolculuk için idealdir. vs vs

ayrıca anaokulunda sırf çantam var diye o yaşta postacı rolünü ben oynamıştım. yeeey!
  • kediebesi  (19.03.10 01:41:43 ~ 01:44:32) 
bir de sevdiğin eski kazaklarından, ya da mesela oduncu gömlekten filan heybe türü çanta yapmasını da öğretebilirim. :)
ikinci elden hiç anlamam.

  • kediebesi  (19.03.10 01:46:39 ~ 01:47:44) 
o ikinci el sorusunu hatırlıyorum. hatta senden önce de ben sormuştum. niki de nerden hatırlıyorum diyorum ordanmış demek ki :)
retro yazıyor ama ikinci el şeyler yoktu en son. bi de genelde kız giysisi filan olduğundan pek gitmedim oraya sonradan. belki değişiklikler olmuştur yine de.

  • tepedeki psychedelic adam  (19.03.10 01:48:09) 
hım evet, anladım.
evet orası... bendeki çanta sade, bir süsü yok.

  • kediebesi  (19.03.10 01:54:44) 
sevdiğin ama atmaya kıyamadığın kazaklar.
ben bi sefer geniş paçalı, sentetik bir pantolonumu çanta yaptım. arkası yırtılmıştı çünkü dikmek mümkün diildi. paçaların yanında cep de vardı.
çok basit iştir.
paçaları çantayı ne kadar derin istiyosan o kadar cm kesersin. üstüste koyarsın, tersinden altını dikersin. üç gözlü bir çanta olur. bir fermuar, bir sap, tamamdır.
bu sayede pantolonumla bir yaz daha geçirebildim.
  • kediebesi  (19.03.10 02:03:35) 
sevgi yolu olabilir.
bir de kız arkadaşım bana pull&bear dan aldı bir tane postacı çantası, oldukça sade ve şık. ama çok çeşit var mıdır bilemiyorum.

  • natnan  (19.03.10 11:45:16) 
sevgi yolu'nda yahut dantel sokağı'nda bulmamak imkansız gibi birşey.

bir de ya gazi kadınlar sokağı ya da muzaffer izgü sokağı'nda karınca alternatif giyim var. girince sol tarafta kalıyor. orda da olmalı.
  • hepas  (20.03.10 00:51:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.