[]

çamaşır makinası problemi

çam makinamız dönemiyor. yani içindeki o sepet kısmı dönemiyor. tıfff'lama gibi bir ses çıkartıyor.

servisi aramadan önce size sorayım dedim.
var mı önerisi olan acep?

 
bizimki de öyle yapıyodu, servisten üretim hatası, beyni bozukmuş bunun dedilerdi. :/ yenilediler, şimdi yalnızca bir yöne dönerken fffıııt diyo.


  • kediebesi  (19.03.10 00:56:59) 
makineniz eski ise motoru bozulmuş ya da manyetik bi dalgası bitmiş olabilir. bizim makine de bozulmuştu hızlı dönmüyordu (sıkma), adam çağırdık iki mıknatıs mı ne koymuş bişey yapmış, şimdi canavar gibi. gerçi fazla canavar gibi, horon tepiyo alet sıkarken. yerinde tutamıyoruz.


  • cilgin domates  (19.03.10 01:21:28) 
@cilgin domates
eğer horon tepiyorsa ayakları ayarsız olabilir düzgün ayarlamaya çalışın spin atması duracaktır.

  • ozdek  (19.03.10 10:05:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.