[]

ailenizin ciddi miktarda para kaybettiği oldu mu

Daha çok dolandırılma gibi şeyleri soruyorum.




 
Oldu. Detaya girmeyeyim. Bizzat benim basima geldi. 2 dairem gitti. Vekaleti kotuye kullanma vakasi.


  • battal gemalmaz  (10.12.18 00:50:56) 
olmadı olmayacak da. sülalecek fakiriz.
yalnız bacanağa borç vermiştim, geri alana kadar bayağı uğraştırdı.

  • g7mor  (10.12.18 01:14:55) 
oldu. 120 bin lira. yil 2016.

karsiliksiz cek. dolandiricilik kurbani.

halbuki ceki bankalara gosterince bu kisiye guvenebilirsiniz demislerdi. sonra duyduguma gore bu kisi bankalari da dolandirmis(duyduguma gore diyorum cunku olayin icinde degildim, abimler ilgileniyordu bu konuyla). biz dahil birkac kisi ve kisileri daha dolandirmis ayni kisi. sonra yok oldu. adam ulkeyi terketmis. hala bulunamadi diyorlar bize. bulunacagini da sanmiyorum.

saglik olsun. paradir, gelir de gider de. cana bir sey olmasin. ama iyi ders oldu.
  • Leonardo~Da~Vinci  (10.12.18 02:13:26) 
Oldu. Babam oz yegenine guvenip tum birikimini yegeninin kurdugu sirkete yatirdi. Uzun zaman sonunda yegen olacak adamin aslinda paralari yedigi, is mis kurmadigi anlasildi. Haciz vs durumlari oldu. Mahkemeler oldu. Surecin sonunda paramizi geri alamadigimiz gibi yuzsuz utanmaz yegeni babama tazminat davasi acmaktan geri kalmadi.


  • nax  (10.12.18 04:33:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.