[]

Kadıköy civarında atış poligonu

Selam duyurucular,

Kız arkadaşım eğlenceli date olur düşüncesiyle onu poligona götürmemi istedi. Daha önce hiç gitmedim, o yüzden tecrübenize danışmak istedim.

1. Poligon Atmaca, MNE Poligon ve Poligon 216 bize yakın. İçlerinde hangisi en iyidir? Hangisinin silahları vs daha iyidir?
2. Haliyle ücreti ben ödüyorum. İki kişiyi eğlendirecek kadar uzun sürecek, aynı zamanda çok da belimi bükmeyecek şekilde mermi hesaplamam lazım. Kaç tane alayım?
3. Hangi silahlarla atış yapmak en zevklidir?

Vaktiniz için çok teşekkür ederim. Başka genel tavsiyeleriniz varsa onları da seve seve dinlerim.

Kolay gelsin.

 
Gitmeyin size gore bir yer degil.


  • acemi  (09.12.18 21:05:20) 
1. Istanbul'da yaşadığım süre içerisinde beşyol'dakine uğramıştım sadece. Size uzak kalıyor.
2. Onların paketleri oluyor. Işinizi görecek bir paket bulursunuz mutlaka (5 mermi altıpatlar smith wesson, 5 mermi şarjörlü bi browning, 5 ok atışı ve 30 boncuklu, airsoft, vardı bizim pakette, üç yıl önce 50 liraydı)
3. Konuya hakim değilim ama sanırım bir hanımefendinin o bahsettiğim smith wesson altıpatlar ile atış yapması keyifli olacaktır. Hiç sekmiyor nerdeyse, atış çok rahat.

Iyi eğlenceler!
  • farabi  (09.12.18 21:08:08) 
MNE poligona çok gittim, ama siz gitmeyin.

Poligon 216 yeni açıldı bu sene, atmaca da sanırım ya el değiştirdi ya da bir dönem kapalı kalıp tekrar açıldı.

İkisinden birini seçin gidin, ama gideceğiniz gün arayıp herhangi bir toplu atış olup olmadığını sorun.

Bazen güvenlikçiler vs topluca götürülüp atış eğitim vs yaptırılıyor, çarşı pazar karışıyor o gün orada olmayın.

Silah ve mermi poligondan ortalama 5 TL, birer şarjör atsanız 30 mermiden 150 TL yapar.

Hafta sonu gitmeyin, rahat edemezsiniz.

Siz ya da sevgiliniz toplu tabanca kullanmasın, zaten poligonda toplu tabanca çok zor. Ama bilmeyen adamın başparmak ucunundan azıcık koparması çok olağan güçlü toplular ile.

Ne zamandır ben de gitmiyorum, silah belimde kumaş tozu topluyor ancak.

Gözlük ve kulaklık takın, mümkünse şapka/kep takın, yakası bağrı çok açık kıyafetler giymeyin. Özellikle hanım kız buna dikkat etsin, silahı terk eden boş kovan sırta ya da göğüse girdiğinde panik yaptırır.

Siz de askerlik yapmamış veya silahla hiç tanışmamış biriyseniz ilk etışlarda her seferinde silaha bir mermi sürerek atış yapın.

Yani mermi patladıktan sonra ikinci mermi silahta olmasın.

Son not, namlu ve tetik disiplini nedir öğrenin ve çok dikkat edin.
  • John Bloor  (10.12.18 09:19:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.