[]

aldığınız en kötü doğum günü hediyesi neydi?

15-16 yaşlarındaydım, okuldan bir kız arkadaşımın annesi ''oğluna hediyem var'' diye bir paket çıkardı muhabbet ortamındayken. anneme uzattı. ben tabi havalarda, maddi değeri geçtim beni dusunen biri var diye uçuyorum 7-8 yaşından sonra aldığım ilk hediye. Neyse uzatmayayım. Paketi oracıkta açan annem aa teşekkür ederim dedi ben pakete baktım. ve bildiğiniz pazardan alınma slip 'don' tabir edilen qiloteları gördüm..

Hayatımda feci utandığım başka zamanı hatırlamıyorum . kızamıyorumda. demek ki beni hala çocuk olarak görüyorlardı..

sonrasında tek tük hediye aldım zaten, hediye olayı kesildi.

Sizin için aldığınız en kötü hediye ya da doğum günü hediyesi neydi?

 
Benim icin cocukken kiyafet hediyesi en kotu hediyeydi.

Bizimkiler Vakko'dan gomlektir yelektir biseyler alirdi peder zengindi.
Ulan bi caki bicagi almadiniz diye kendimi yerlere calardim.
Aytek'in gercek hali bendim.

Ailem disinda bana hediye alan olmadi pek.
  • acemi  (09.12.18 17:49:41) 
birkaç yıl önce bir arkadaşım bana gözlük kabı almıştı. gözüm bozuk değil, gözlük kullanmıyorum. hala anlam verebilmiş değilim :)


  • şubatsonrası  (09.12.18 17:55:34) 
15 yaşımdayken yengem bana bi gömlek almıştı, 35 yaşındayım gömleğin kolları ve etekleri dizlerime geliyor, 110 kilo olmama rağmen içine 2 tane daha ben sığar.

markası da kalite bişeydi, ben ömrümde daha o kadar büyük gömlek görmedim.
  • killerbee  (09.12.18 18:03:58 ~ 18:04:27) 
Doğumgünü değil fakat sünnet düğünümde onlarca borcam gelmişti, sanki annem sünnet olmuş gibi :D


  • joker hakki  (09.12.18 18:45:58) 
beyaz atlet.

kadınım.
  • nice tnetennba  (09.12.18 19:26:56) 
Sigaralık. O sene doğum günümde sigarayı bırakmayı planlamıştım eski eşimle de düşüncemi paylaşmıştım. Doğum günü hediyesi olarak sigaralık almıştı^_^


  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (09.12.18 19:28:22 ~ 10.12.18 09:19:02) 
en kötüyü hatırlamıyorum da en iyi hediye galiba lego setiydi. yıllardan 1989-1990 olduğu düşünülünce çok büyük kıyakmış. set dediğim de herhalde içinde 1000 parça falan olan mega bir setti. uzaylı muzaylı. nerdedir acaba şimdi o set.


  • ozdek  (09.12.18 19:54:11) 
Doğum günü hediyesi değil fakat çok güldüğümüz için yazmak istedim. Sınıfta bir yılbaşı çekilişi etkinliği sonucunda; sınıfın tiki kızlarından birisi, bizim saf anadolu çocuğu arkadaşa hediye alacaktır. Gün gelir hediyeler alınır,verilir. Herkesin birbirine aldığı hediyeyi sorduğu bir ortamda, bizim bu arkadaş hediyesine göz ucuyla bakıp çantasına koymuştur. Bizim ısrarla ne ne diye sorup durmamız sonucunda, çantasından çıkartıp bize hediyeyi gösterir. Hediye bir çift pazardan alınmış ev terliğidir, ayrıca süslü mü süslü bir paket içerisindedir.


Gülmemizin ve aynı zamanda kıza bilenmemizin nedeni de, bu hediyeyi alan kızın çok zengin olduğunun bilinmesidir.
  • biravekahve  (09.12.18 20:02:50 ~ 20:04:19) 
10-11 yaşlarındayken mahalleden bir arkadaşım McDonalds'larda Happy Meal'den çıkan oyuncağı vermişti. Hayır bir de sevinmiştim o zaman, kız resmen kaktırmış kendi oyuncağını.

Onun dışında akrabalar terlik, don, tişört, kazak vs. almıştır hep
  • kullanıcı adı  (09.12.18 22:22:36) 
Hayvani boyutlarda ( ben s giyiyorsam xxl işte) bok sarısı yakalı tshirt. Kendine almış beğenmemiş demek ki..


  • insomnia  (10.12.18 08:49:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.