[]

şu hayvan örneği nasıldı bi buldurun

-----
kurbağa çok güzel dans ediyormuş. ona sormuşlar "nasıl dans ediyorsun anlat bize" diye.. anlatmaya çalışırken bocalamış ve bir daha dans edememeye başlamış..
-----

kurbağa veya dans değişebilir. çok eskiden okuduğum bir şeydi.
bi buldurun be abiler ablalar kardeşler..

 
Aradığınız şey değil ama benzer konsept olarak şunu seviyorum. Aklıma geldi.

Hocaya "sakalın pek heybetli, çok güzel ama yatarken yorganın içinde mi bırakıyorsun üzerinde mi" diye sormuşlar. Hoca yanıt verememiş ertesi gün sakalsız olarak geri dönmüş,
  • hedep  (09.12.18 01:20:43) 
kurbağa değil bu, kırkayak :) kırkayağın çok güzel dans etmesini kıskanan bir başka hayvan onu engellemek için soruyor. "Mükemmel dans ediyorsunuz, süpersiniz, ama 3. ayağınızı öne attığınızda 18. ayağınız arkada mı oluyor? 30. ayakla 40. ayak aynı anda mı hareket ediyor?" gibi bi şeyler soruyodu, kırkayak da bir daha dans edemiyordu :) Bu şekilde aratırsan zati google'da çıkıyor hikaye.


  • lovemyself  (09.12.18 04:47:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.