[]

Yeni başlayan için piyano önerisi

Piyano Çok fazla bilgili olduğum bir enstrüman değil başlangıç için uygun ama biraz seviye atladıktan sonra da üzmeyecek bir şey arıyoruz. Bütçeyi 5000 gibi düşünmüştük ama değecekse ufak bi oynama payı var. Biraz araştırdık yamaha ydp143 ve ydp163 arasında kaldık. 2500 lira falan oynuyor arada o farkı vermeye değer mi? Başka bi model öneriniz varsa ona da açığız.




 
Uzun araştırmalarım sonucu Roland RP-102 aldım, gayet memnunum.


  • red toy  (08.12.18 18:46:46) 
yamaha ydp 143r is gorur


  • wang  (08.12.18 19:02:35) 
Kawaii CN-25 veya KPD-90 belirttiginiz fiyat aralığında olup orta-orta üst seviyeye kadar iş görür. Bilgisayar üzerinden midi klavye bağlanabilir. 15 farklı ses desteği, çift kulaklık girişi, klavyeyi aynı 4er oktav olarak bölme böylece 2 kişi çalabilme gibi özellikleri var. Nacizane tavsiyem tuşesini fildişi almanız yönünde, plastikte parmaklar rahatça kaymıyor. Kawaii özelinde tuşe 1000 TL gibi bir fark yaratıyordu. Dijital piyanolarda fiyat farkına sebep olan en önemli faktörlerden biri amfi çapı. Eğer apartman dairesinde evin sıradan bir odasinda calacaksaniz büyük amfiye ihtiyacınız olmayacagi için bu durumu göz önünde bulundurabilirsiniz.


  • taurina  (08.12.18 19:17:17) 
kawai cn14 aldım geçen yıl. gayet memnunum.
o dönem yamaha bakarken kurstaki hocam önermişti. yamaha'nın o bant piyanosuna göre daha ucuz kalıyor.

  • hunili li lii  (09.12.18 09:54:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.