[]

İstanbul-Ankara

yüksek hızlı trenle mi daha avantajlı yoksa uçakla gitmek mi? zaman, enerji ve maddi açılardan?




 
tren yolculuğu 4 saat civarı sürüyor. uçakla da totalde o kadar sürer. ama uçak için parça parça yolculuk yaptığın için bana koymuyor ama otobüste o kadar yola tahammül edemem. tren otobüse göre daha konforlu, ankara'da şehrin merkezinde iniyorsun. bu bakımdan tren daha iyi olur.


  • prasinos  (08.12.18 15:46:08) 
ben trenin konforunu, pratikligini seviyorum yalniz istanbul ve ankara'da gideceginiz yere gore degisebilen bir karsilastirma bu, ataturk'e inip metro ile gitmek ile sabiha gokcen'e inip avrupa'da bir yere inmekte fark var, trende de ayni olay. maddi acidan tren ucuz da olabilir ayni da olabilir.


  • gezegen olan pluton  (08.12.18 16:13:58 ~ 16:14:42) 
Anadolu yakasında iseniz tren veya otobüs derim çünkü aşti ve tren garı metroya entegre ve yürüyüş mesafesinde burada trenin içi biraz daha rahat olmasından dolayı tercihimde önemli etkendir. Avrupa yakası ise seçim sana kalmış.Ankara’da havaalanı şehir dışında buda ulaşımı biraz daha uzaklaştırıyor sonuçta diğerleri ile aynı zamana denk geliyor.


  • murtiii  (08.12.18 18:27:02) 
bunun tersine çok baktım, işiniz anadolu yakasında ve saat açısından uygunsa en güzeli tren. değilse otobüs. ankara için en kötüsü uçak maalesef, çünkü havaalanı şehre bir saat.


  • babilbaligi  (09.12.18 09:58:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.