[]

Bir Evi Sicak Tutmak Icin?

kardesim kiev'de tek basina eve cikti. bizde de aile durumlari kaotik oldugu icin okul hayati omru boyunca kullanabilecegi en iyi firsat belki de. o da cok maddiyat odakli bir insan oldugu icin, kisitli yasiyor. ben de bir abisi olarak yilbasinda yanina gidip evini adam etmek icin, icerde arkadaslariyla rahatca vakit gecirebilecegi, keyifli bir alan yaratmak istiyorum. zevkli mobilyalar, buyuk boy plazma tv alacaklarimdan bazilari ama bunlardan onemlisi, kombisi iyi calismasina, daire ara katta olmasina ve camlari da pimapen olmasina ragmen icerisi iyi isinmiyor. ic tasarimda nasil bir harcama yaparsam iceriyi hamam gibi sicak tutabilirim? soguk havanin girebilecegi pek bir yer de yok tarif ettigi kadariyla da sanirim izalasyon problemi olabilir




 
Soğuk eve duvardan çekiliyorsa çok da yapacak bir şey yok. Biraz daha fazla doğal gaz her derde deva :D


  • bir peynir kutusu kibrit  (07.12.18 22:47:40) 
Iceriyi hamam gibi yapmanin amaci ne? Anksiyet nobeti mi yoksa disari cikinca hasta olmak icin mi? Ic mekan isisi oyle 25 30 derece olmamali zaten. Muhtemelen o ev yeterince sicak ama bizim insanimiz aliskin degil o sicakliga. Inan bana alisinca cok daha saglikli o sekilde 20 21 dereceyse icerisi.


  • bos gezenin bos ustasi  (07.12.18 22:59:40) 
Bir kadın bir erkek.


  • [GODDARD]  (07.12.18 23:35:13) 
iceriyi hamam gibi yapacak sey daha fazla dogalgaz daha fazla yalitimla olur yalniz yalitim saglayan boyalar var, onlardan alip boya badana yaparsaniz bir nevi iyilesme olur, bir de plazma, zevksiz mobilya alacaginiza daha iyi bir eve cikmasina yardim edin bence.


  • gezegen olan pluton  (07.12.18 23:39:54 ~ 23:40:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.