[]

ev arkadaşının sevgilisinin ayakları kokuyor napcez?

Merhaba, berbat bir durumla karşınızdayım:

Bir arkadaşımın ev arkadaşının sevgilisinin ayakları kokuyormuş ve durum evin içinde duramayacak vaziyette ciddiymiş. ne yapmalıyım diye bana danıştı, ben de tütsü yak, parfüm sık, kahve yap biraz ılıdıktan sonra yanlışlıkla ayağına dök (!).. gibi önerilerde bulundum ama olmadı.

Başka ne yapılabilir bir fikriniz var mı?

 
Lap diye soyleyeceksin baska yolu yok. 2018 yilinda misafir oldugun evi ayak kokutmak da neyin nesi yahu?


  • dougsampson  (07.12.18 18:32:20) 
"Ayağın kokuyor rahatsız oluyoruz, gelmeden önce ayağını sabunlayıp, yeni çorap giyip, hatta ayakkabını makinada yıkayıp gelebilir misin?"


  • diffarentiationation  (07.12.18 18:32:40) 
@dougsampson, @diff... "hayatta söyleyemem" diyor...
@retorique güldürdün :)

  • amabunuyapmayacaktin  (07.12.18 18:39:49 ~ 18:40:54) 
bir çift çorap alın.. malum kişi eve geldiğinde çorabı kendisine vererek "ayağındakileri at artık" deyin..
o an hem mesajı vermiş hem de durumu kurtarmış olursunuz.. hatta sonraki günler için de daha dikkatli olacaktır..

  • strobist  (07.12.18 18:43:43) 
bence arkadaşınız, ev arkadaşına durumu anlatsın. yani, o da farkındadır heralde, koku alma kabiliyeti varsa. ev arkadaşı da sevgilisine desin ki, seni kırmak üzmek istemem ama ayaklarını yıkasan olur mu falan, sorun çözülmüş olur böylece.

arkadaşınız, direkt ev arkadaşının sevgilisine söylememeli bence.
  • the end of time  (07.12.18 18:45:36) 
Bence ayrılsın. Öyle insanla ömür geçirmeyi bırak, tek gecelik bile takılmak iğrenç. İnsan ayağının koktuğunu bilip önlem alamaz mı ya


  • Delay Fuze  (07.12.18 18:45:42) 
Maske taksin.
İşi beyninde bitirsin.
Motorlu testere alıp ayaklarını kesmekle korkutsun.
Sevgilileri ayirsin (ama dürüstçe yalan hile yok)
Ayakları kokana 5 çift beyaz çorap hediye etsin bir çift de ayakkabı.
Arkadaşına koku testi yapsın koku alabildiğine emin oluyorsa sevgilisinin ayaklarını yalamasini söylesin. Arkadaşı kokudan ölür sevgilisinden de kurtulmuş olur.
  • scorpion37  (07.12.18 18:49:04) 
and the oscar goes to... @the end of time

teşekkürler herkese (gideyim ben moderatör sildirmeden)
  • amabunuyapmayacaktin  (07.12.18 18:58:16) 
travazol hediye etsin.


  • lüzumsuz adam  (07.12.18 19:01:09) 
Neden herkes ayakları kokan elemana günlerdir aynı çorabı giyiyormuş muamelesi yapıyor ki? Problem ayakkabıda görünüyor. Bir çift ayakkabı hediyesiyle hem gönlü hoş tutulur hem problem çözülür.


  • estranged  (07.12.18 19:21:31) 
laps diye suratina soyleyecek. ona direk soyleyemiyorsa arkadasina soylesin.


  • crucio  (07.12.18 19:44:34) 
eleman evdeyken salona girip hımpfss hımppfss burası ayak kokuyo ya noldu burda kim geldi ki filan diye ortaya sallasın. ayağı kokan da üstüne alınır artık.


  • spirit crusher  (07.12.18 20:05:37) 
Kibarlığa gerek yok, oturup medeni medeni konuşulacak.

Ayrıca koku çorap ya da ayakkabı ile alakalı değildir, çok yüksek ihtimal ayaklardaki bir mantar çeşidi yapıyordur kokuyu.

Tedavi olması ve ayakları sürekli temiz tutması tek çare.
  • John Bloor  (08.12.18 10:11:01) 
ben olsam, ev arkadaşımı karşıma alır "ya sana bir şey söyleyeceğim, nasıl söylesem bilemiyorum. alınmaca gücenmece yok tamam mı" deyip konuya dalarım. sevgilisi de hiç mi almıyormuş o kokuyu yav? adamın ayağında mantar vardır, çorapla ayakkapla geçmez o.


  • nice tnetennba  (08.12.18 10:17:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.