[]

Kıbrıs'ta Hangi Night Club'a Gidilir Hangi Otelde Kalınır

Kıbrıs'a giden arkadaşlar önmüzdeki hafta için biletiizi aldık ve kıbrıs'a gidiyoruz. nerelere gidelim? nerelerde kalalım?




 
Lipstick’te şov izlenir, playboy, redlove, hanedan’da sevişilir. Fly da fena değil.

Amma ve lakin güzel kadından daha çok zevk alacaksın diye bi şey yok. Bazen standart bi hatundan aldığın zevk Margot robie’den bile daha güzel bi kadından aldığın zevkten iki kaz fazla olabiliyo. Güzelliğe çok takılma yani. Şans, kader kısmet işi bunlar.

Sarılarak ayrıldığımız, bi türlü ayrılamadığımız hatunlar da oldu, bitince hemen kaçtığım hatunlar da.

Gecelik alacaksan dışarı çıkar hatunu. Yemek olayına kesinlikle dikkat et. Şovdan sonra çok acıkmış oluyolar. Çok içirme, hatta içirme, salak saçma hareketler yapıp ufak bi sinirli anında sesini azıcık yükselttiğinde ağlamaya başlayanlar olabiliyo. Kendinde olsun. Dadı değilsin sen.

Kiev otobüsündeki abi gibi hissediyorum şu anda.
  • Delay Fuze  (07.12.18 18:21:59) 
Şovdan sonra aç olduklarını bilemediydim. Açız açız dediler, oda servisine ulaşamadım, arkadaşlarımı aradım kumar +alkole sattılar beni.
Sen yemeklerini hazırla
Otele çağırırsan çekinme, gayet normal karşılıyorlar, 250 tl alır otel
Gündüz almanıntavsiye ederim, gece yorgun ve halsiz oluyorlar, sabaha kadar olayı yalan, 3-4 gibi uyumak istiyorlar. Zaten otelin uzaksa gelmeleri 1 saati geçiyor.
3 posta kuralı varmış bana söylemedi adiler.
Concorde süper otel ama biraz uzak.
Alışık değilsen araba kiralama. Çok sor sağdan direksiyon.
Bulgaristandaki gece kulüplerinden sonra kıbrıs çöp
  • insomnia  (07.12.18 19:25:09) 
İmparator’u eklemeliyim. Onun hakkını yemek olmaz. Güzel mekan


  • Delay Fuze  (07.12.18 19:28:06) 
Harem’de miydi neydi. Arjantinli buldum bi tane. Azerice iş adamı anlamına gelen işle meşgul olan adamla konuştuğumuz esnada dans eden koca popolu koca memeli hatunu gösterip “şu hatun arrrrrrjantinli” dediği gibi kredi kartımı uzattım. Tanıdığım en iyi hayat kadınlarından biriydi. Keşke o işi yapmasaydı.


  • Delay Fuze  (07.12.18 19:32:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.