[]

mavi'den alınan boxer yırtıldı

ucuz mal alıcak kadar zengin değilim ilkesini benimsemiş bir insan olarak gittim mavi'den 3 tanesine 70 tl verip boxerlar aldım kendime. 1 tanesini 2-3 giydim bugün farkettim ağ kısmıyla bacak kısmının birleştiği yerin bacak tarafı yırtılmış durduk yere. şunu sorucam ben bunu maviye götürsem nerden bilelim kullanıcı hatası olmadığını derler mi yoksa olması gerektiği gibi özür dileyip yeni boxer verirler mi? daha önce mavi markasıyla böyle sorunlar yaşayan arkadaşlardan cevap bekliyorum katiyyen yenisini vermiyorlarsa boşa git gel uğraşmayayım.




 
mavi zaten kalitesiz bir marka. yenisini verseler bile bir daha alma derim.


  • prasinos  (06.12.18 16:43:02) 
iç giyim ürünlerinin iade veya değişim durumu yok diye biliyorum.


  • mcsword  (06.12.18 16:43:27) 
Benim de kemer yırtıldı 2. kullanışta.

Skandaleous.
  • reyals  (06.12.18 16:46:00) 
don değişmiyor kesin bilgi.


  • cedex  (06.12.18 16:48:12) 
paket açıldıktan sonra iade ve değişim olmadığını biliyorum ama istedğim iade ve değişim değil kusurlu mal sattıkları için yenisini vermeleri. yani ben aldığım boxer'ı vermiycem mavi'ye tekrar ya da illa almak isterlerse alıp çöpe atıcaklar başka birine satmıycaklar tabiki yırtık ürünü. bu durumda naptıklarını sormuştum.


  • semaforo de medianoche  (06.12.18 16:51:11 ~ 16:51:26) 
bir tane arkadaşım yıllardır neredeyse sadece mavinin ürünlerini alıyor ve adamın her şeyi yırtılıyor. pantolonları, gömlekleri falan artık adını sen koy, her bok yırtılıyor. mavi gerçekten kalitesiz, almayın.


  • cay koy geliyorum  (06.12.18 16:53:14) 
en güzeli firmaya mail atarak durumu bildirmek..

ama diğer mesajlara baktım da herkesin aldığı şeyler iyi kötü yırtılmış..
eğer mavi'nin her ürünü yırtılıyorsa bunu bile bile satıyorlar demektir..
bu durumda firmanın seni umursayacağını sanmıyorum..
  • strobist  (06.12.18 17:02:35) 
kusurlu ürün iade&değişim kategorisinden ayrı işler..

1 mağazaya götür
2 sallamazlarsa linkedinden genel müdürüne mesaj gönder (ciddiyim)
  • lcha  (06.12.18 17:05:18) 
mavi zaten kalitesiz, iç çamaşırlarda hijyenden ötürü iade ya da değişim olmuyor. mail atabilirsiniz.


  • tabirimekruh  (06.12.18 17:53:13) 
Takımı kontrol etmek isteyebilirler. Önden mi yırtıldı arkadan mı? 3’ü de mi yırtıldı? Detay gerek. Belki de popo veya tesisat anormal büyük. Küçük olduğunu kanıtlarsan belki hatalı imalat nedeniyle iade edebilirsin


  • Delay Fuze  (06.12.18 18:13:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.