[]

Joomla - Üyelik sistemi

joomla ile bir site yaptım.sitede forum yok.blog gibi bişey.şimdi ben üyelik sistemi yapıp sadece üyelerin paylaşılanları görüp okuyabileceği bir site yapmak istiyorum bunu.
ayrıca üyelere rep gibi bir şeyde eklemek istiyorum.var mı böyle bir eklenti ve nası kurarım yaparım.



 
joomla'nın zaten kendi üyelik sistemi mevcut.

üyelere rep mevzu ise kim kime ne için rep verecek o önemli, kullanıcaya rep vermeli modul diye birşey elbette bulamazsın, tam olarak istediğin nedir, yazdığı yazılara filan rep vermesini filan diyorsan eğer joomlacomment vardı onu kullanabilirsin, ayrıca joomla yorum bileşeni, joomla comment bileşeni şeklinde arama yaparsan başka bileşenler de bulabilirsin?
  • ocanal  (18.03.10 18:45:46) 
o kendine ait üyelik sistemini kuramadım ben ona bir yardımcı olsan:).rep olayı da şöyle mesela bir yazıyı okuması için 10 rep gerekiyor.o repi de işte reklama tıklayınca alcak falan gibi.


  • thenis  (18.03.10 18:57:35) 
/administrator/index.php 'e gittiğin zaman kullanıcı yöneticisi bölümünden kullanıcıların niteliklerini, nereye ulaşabileceklerini filan kendin belirleyebiliyorsun, orayı biraz karıştır ama her kullanıcı için bir puan tutmak istiyorsun ki bu joomla'nın şu an bulunan üyelik sistemi ile mümkün değil, fakat google'da bişeyler vardır mutlaka aramak lazım.

ayrıca üyelik sistemini bulamadım demişsin, eklentiler modul yöneticisi eklentiler bölümünden giriş formu'nu sayfanın istediğin yerine koyabilirsin, oradan üye girişi veya kayıt için yönlendirmelerin çıkacağını görürsün.

yani aslında ekstra yapman gereken hiçbir şey yok, üyelik sistemi zaten mevcut hazır halde.
  • ocanal  (18.03.10 19:48:21 ~ 19:49:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.