[]

su ayakkabi ne zaman indirime girer?

shop.adidas.com.tr

gecen 11 11'de butcem yoktu, bu ayakkabi 604 liraya inmisti. alamadim. simdi cikmis 1000'e. bir ayakkabiya bu kadar para harcamam. indirimi kacirdim, ne zaman tekrar indirim olur sizce?

bu ayakkabi gibi olan bildiginiz alternatif ayakkabilar varsa paylasabilir misiniz benimle. 4 mevsim giyilebilir olmasi makbuldur.

tesekkur ederim.

 
Yurtdışında genelde yılbaşı sonu indirim falan olur da Türkiye'de olur mu bilemem.

Ayrıca yazın da indirime girebilir sezon dışı olduğu için.

Alternatif:
Ecco Xpedition III olabilir yarı fiyatına bulursun. Diğer Ecco Goretex modelleri de düşünebilirsin. İyi markadır.
  • bos gezenin bos ustasi  (05.12.18 16:07:48) 
O ayakkabıya 1000 lira ne ya o.O

www.thenorthface.com.tr(eu)_123342

Bende bunlar var, su geçirmiyor, saçma sapan yerlerde kaymıyor, tipi de bence fena değil. He öyle cayır cayır sıcak tutmuyor ama benim beklentim o değildi zaten, gerektiğinde dört mevsim de giyebilmek istedim ve giyiyorum da. Kalın bir çorapla da İstanbul şartlarında üşütmüyor ayaklarımı.

Bir diğer öneri Salomon XA Pro 3D GTX:
www.salomon.com

Her ikisini de 500-600 civarına getirebilirsin, bazı sitelerde çek vs. kullanarak belki daha ucuza bile alabilirsin.

İyi forumlar.
  • chicha  (05.12.18 16:10:01) 
geçen sene yılbaşından hemen önce adidas güzel indirimler yapmıştı. 500 liraya ultraboost, 375 liraya nmd vardı. bir iki hafta daha beklenebilir


  • cay koy geliyorum  (05.12.18 18:46:24) 
yaz sonu bir Adidas dukkanina girdim Ankara'da, adamlar artik ne kadar zorda ise 1000tl'lik ayakkabiyi ben pazarlik yapmadan 750'ye dusurdu, daha da indirirdi zorlasam. dukkana git 600 veririm de belki birakirlar :)


  • cooperr  (05.12.18 19:24:17) 
urun.gittigidiyor.com

bu değil mi?
  • diffarentiationation  (05.12.18 20:16:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.