[]

vietnamca öğrenmek ne kazandırır

seneye 1 ay kadar vietnam’da turist olarak kalacağım, duolingo’da da varmış, latin alfabesi ile de yazılıyor, biraz öğrenmeye başladım yavaştan. lokallerle belki konuşurum. pimsleur’den de bakacağım.

Neyse gezerken kullanmak dışında başka ne gibi kazanımlarım olur? başka hiçbir dile benzemiyor sanırım.


 
valla öğrenebilirsen gönülden bravo çünkü aşırı zor bir dil gibi duruyor. gidince görüceksin. genel olarak asya ülkleeri ve tabi vietnam is full of opportunities.

Ben de bu yaz vietnam a gittim ve merhaba demeyi bile bilmediğim için çok kızdım kendime, çünkü aslında konuşacak çok şey var ama eğer ingilizce bilmiorlarsan anlaşmak imkansız hatta bilenle de zor, inanılmaz bi aksan var, bodoslama konuşuyosun. şahane ülke, Hanoi'yi İstanbul'un fıkır fıkır olduğu dönemlerine benzetitim --before the Arab invesion-- çok keşke orda yaşabilsem ama onun içinde vietnamca öğrenmeye gerek yok çünkü çok fazla expat da var.
  • euteamo  (05.12.18 13:34:36) 
duolingo'dan ogrenecek olursan en fazla gittiginde iki tabela fazla okuyup belki yerlilerle birkac kelime fazla edersin. duolingo destekci olabilir tamam da su salak sitede antin kuntin alistirmalari yapip dil ogrendigini soyleyen insanlari anlamiyorum cidden, iyi hissetmek ve ego tatmini icin mi yapiyorlar yoksa tek bir kuralini dahi bilmedikleri dilde papagan gibi ayni alistirmalari yaparak ciddi ciddi dil bildiklerini mi saniyorlar merak ediyorum.


  • der meister  (05.12.18 15:23:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.