[]

ps 4 nasıl alınır?

ps 4 almaya niyetlendim. ama bu konsol işlerini xbox 360'ta bıraktığım için uzak kaldım.

- fazla oyun oynayan biri değilim, o yüzden fazla oyunum da olmayacak. 500 gb yeter mi?
- pro mu normal ps 4 mü?
- iki controller'lı paket almak mı yoksa tek controller'lı alıp ikincisini başka bir yerden çözmek mi?
- çıkalı epey olmuş, arada bir kullanacağım bir aleti sıfır almak mantıklı mı? temiz ikinci el alsam olur mu?

 
şimdilik fazla oyun oynamayan biri olabilirsin ama ps ile daha da sevip oynamak istersen yer konusunda sıkıntı yaşarsın. 1tb al çok fark yok zaten.

televizyonun 4k ise pro al değilse normal yeterli bence.

ben ikili paket aldım bu senenin başlarında 1800'e. diğer yerlerle uğraşmak istemedim.

sadece oyun olarak düşünüyorsan ikinci el al elbette. ama benim için bir media center vazifesi görüyor. netflix, youtube, oyunlar vs derken tvyi ekran olarak kullanıyorum yani. o yüzden sıfır aldım hiç pişman değilim.
  • winston  (05.12.18 11:07:07) 
- 500 gb yeter oynayacağın oyunu indirirsin oynamadığını silersin. Bana yetiyor şahsen.
- 4k istiyorsan pro değilse normal ps4. Ben normal ps4 kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok.
- İki controller sana bağlı. Ben hep tek başıma oynuyorum. 2 controller daha çok karşılıklı fifa atmak isteyenler için.
- Ben sıfır almayı tercih ederdim şahsen ama temizini bulursan aladabilirsin.
  • nuevo  (05.12.18 11:07:37) 
- 500 gb yeter, yani bana yetiyor. Bitirdiğim oyunları siliyorum ben.
- Güzel bir tv varsa ps4 pro, yoksa normal ps4. Bu biraz detaycılar için ya. Grafik detaylarına dikkat ederim diyorsan ps4 pro. Zaten yeni nesil ilk çıkışını yaparken bile o dönemin pclerinin ardında kaldı. Ps4 pro ve xbox onelar falan ''Cihazları bok gibi yaptık ekstra para basak, ayrıca geri kalmayalım'' mantığı ile yapıldı. Ben ilk çıkan normal ps4lerden aldım ve hala memnunum.
- Eve toplanır arkadaşlarla fifa, pes, mortal kombat atarız deniyorsa iki gamepad, yoksa tek gamepad yeterli.
-Bu cihazlar pek bozulmuyor ya. Çok öküzce kullanılması lazım bozulması için. Hala ps4 cafeler falan var mı bilmiyorum ama varsa onların cihazları sorunludur onun dışında temiz ikinci el alınabilir. Ama ben sıfırcıyım, bu iş biraz senin kararına bağlı.

Hayırlı olsun, aileye hoşgeldin :)
  • eazy  (05.12.18 11:54:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.