[]

Ünalan, Göztepe civarı Seat Bakım Servisi

Merhaba Arkadaşlar,

Bu civarda bildiğiniz, tavsiye edeceğiniz servis var mı? Yıllık rutin bakım yapılacak. Şimdiye kadar hep Yetkili Serviste yaptırdım, garantisi bittiği için dışarda yaptırmak istiyorum.

Bu civarda yoksa yakınlarında da önerebilirsiniz.

Teşekkürler.

 
En yakın oto sanayiye git, fikirtepedeki tamirciler de olur. Büyük bir parçacıya yakın olan bir tamirhaneye yanaş "parçaları alıp geleyim yağ ve filtre değişimlerini kaça yaparsın?"

Diye sor, 80-100 TL normal fiyat bunun için.

Parçacıya gidip filtrelerini ve yağını al, ortalama 200 TL de bunlar tutar.

Parçacıya yakın tamirci seç dememin nedeni illa ki yanlış bir filtre verirler, hemen gider değiştirirsin.
  • John Bloor  (05.12.18 10:14:58) 
Araç otomatikse yetkili servisi bırakmamanızı öneririm


  • goodman  (05.12.18 12:36:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.