[]

ilişkilerde cinsel sorunlar

evlilikte yaşanan cinsel problemlerinizi nasıl hallediyorsunuz ?

ben doğrudan söylemeyi tercih ettim sanırım sevdiceğimi kırmış olabilirim.
bir süredir toplam sevişme süremiz 1 dk sürüyor.
şaka değil 1 bilemedin 2dk..

uzunca bir süredir böyle insanın soyunduğuna değmiyor. haftada 1 bazen 2 kez sevişebiliyoruz acaba sıklaştırsak sorun çözülür mü dedim sürekli tetikler oldum.. her akşam bazen de 2 gecede 1 oldu.. ama yok hala aynı.
en son dün gece de böyle olunca acaba bir takviye bir şey mi kullansak ben böyle hiç bir şey anlamıyorum dedim. bildiğin küstü hatta biraz sesini yükseltti aleni bi şekilde buna kızdığını belli etmedi saçma sapan bir bahaneden kavga çıkardı tersledi ama ben anladım neye kızdıgını.

sabah giderken ben çıkıyorum deyip çıktı gitti böyle ayrılmayız normalde.

arayıp özür mü dileyeyim ne yapayım ?
hani 1-2 güne düzeliriz de bu durum nasıl çözülür ?

 
Biraz dümdüz girişmemiş misin sence de?

Cinsellik hassas bir konu, biraz daha yapıcı konuşman, kelimelerini özenle seçmen gerek bana kalırsa.
  • chicha  (05.12.18 09:25:45) 
yaşlar kaç?


  • dafuq  (05.12.18 09:28:40) 
28-29 yaşlar

ya aslında gayet tatlı bir dille söyledim bence. hatta onun bu durumdan çoktan rahatsız olup dile getirmesini bile bekledim.

eskiden günde 2-3 kez oldugu ilk sevgilik dönemlerinde ilki hariç diğerleri yeterli gelirdi.. şimdi iş güç çocuk derken vakit yok.
olanda mutlu etmiyor.

herkes böyle olamaz heralde. bir çözümü illa vardır bunun.
  • heee  (05.12.18 09:31:29 ~ 09:33:33) 
Demek ki kendi de farkında, yoksa bu kadar tepki vermedi.

Biraz soğusun olay, "bu büyük bir problem değil çok basit çözümleri var, neden çözüm bulmak yerine boşuna üzülelim ki"

gibisinden damardan gir.

Yardım alın gerekirse, öncesinde neler yapılamsını gerektiğini uzmanların yazdığı yerlerden okuyun.
  • John Bloor  (05.12.18 09:32:11) 
Takviye degil de cinsel terapi almak en dogrusu. Eger oyle bir fikriniz olursa maalesef cok korkunc sacma sapan dernekler oldugu icin oneri de yapmak isterim.
(Bkz:cetad) buranin internet sitesinde sertifikalandirdiklari terapistlere nasil.ulasacaginiz yaziyor ayrica cinsel sorunlara dair bilgilendirmeler de var. Sizin icin faydali olabilir.

  • red g  (05.12.18 09:57:45) 
Soruya pek cevap olmamis ama bence biraz bekleyin. Simdi aradiginizda ben ona kizmamistim vs diye inkara girisebilir, oldukca incinmis gibi.
Daha rahat ve özel bir aninizda bu konuyu acmanizin sizin icin de kolay olmadigini, onu kirmak ya da incitmekten cok korktugunuzu ama bazen boyle seylerin yasanabilecegini ve siz boyle bir durum yasasaniz beraber cozum bulmaya dair destege ihtiyaciniz olabilecegini soyleyin. Erken bosalma mental bir durumdur, bu donem onu sikan, rahatsiz eden vs bisi olup olmadigini ogrenin ve kolayca atlatmak icin destege hazir oldugunu soyleyin. Takviye vs kelimeleri bir erkege gucsuzluk hissettirebilir oysa mental sikintilarin yansimasi olarak degerlendirmek cok daha dogru olacaktir. Bunu yasayan bi dolu insan var, ona karsi durust olmanin ve samimi olmanizin degerli oldugunu anlayacaktir bir sure sonra.

  • red g  (05.12.18 10:04:58) 
2 dakikada boşalan erkek erken boşalıyordur. Erken boşalma bir hastalıktır. Gitsin doktorda tedavi olsun ses yükseltecegine.

Ayrıca 2 dakikada boşalan erkek pekala bunun bir sorun olduğunu biliyodur da bilmezden geliyordur.

Tedavi şart. Kötü cinsel hayat boşanmaya kadar götürür.

@arkadaş ben doktor değilim, bana mesaj atmayın. google kullanısıyım sadece. konu hakkında derdi olan aratsın bulsun.
  • elorelia  (05.12.18 10:07:09 ~ 10:39:13) 
Aslında konuyu onun açmasını beklemek her zaman daha doğru ama tabi bir noktada sen de hoşnutsuzluğunu dile getirmek istemişsin. bence özür dile, bir şey kaybetmezsin ama sorunu da konuşmaya çalış.

bana da bir dönem kız arakdaşımlayken benzeri olmuştu. 1-2 aylık bir dönemde 1-2 dk falan sürüyordu. o zaman ben dile getirmiştim niye böyle olmaya başladı diyerek, o da açıkçası gayet destek olucu şekilde konuşmuştu. doktora gitmedim, ilaç vs de kullanmadım bir süre sonra kendiliğinden düzeldi. belki iş temposu, belki stres bu şeyi tetikliyor. bir de farkettiğim şu oldu, ilişkiye başladığımız anda kafamın içinde " lan yine mi erken olacak" demeye başladığım an erken geliyordum. biraz bu düşünceden kurtulmaya çalıştım, boşalmayı geecitirmek için herhangi bir yöntem de kullanmadım. dediğim gibi zamanla düzeldi ama herkeste sebepleri ve gelişimi farklı olabilir tabi.
  • kint  (05.12.18 10:39:08) 
erken boşaldığını kabul etsin, sonra gitsin tedavi olsun. birlikte cinsel terapiste gidin hatta. sorunuzun cevabı bizde değil maalesef. :')


  • nice tnetennba  (05.12.18 10:46:21) 
aaa heee gelmiş. hoşgeldin :)

özür dilenecek bir şey yok. aşağılamamışsın, daha iyiye gitsin istemişsin.

Durumun düzelmesi için tedavi görebilir, yoksa ya kabullenicen ya da (bkz: ayrıl coco)
  • lcha  (05.12.18 11:27:35) 
Salak salak gurur yapacağına doktora gitsin, tedavi olsun. Ben de vardı gittim doktora, en iyisi kimmiş diye araştırıp. Şu an sıkıntı filan kalmadı mükemmel oldu.

Google ve telefonun olduğu çağda bu tarz problemleri çözmek yerine trip atmak mallıktır.

Özür dilemeni gerektirecek bir durum yok, kibarca tekrar konuş. Doktor öner.
  • KaraSakall  (05.12.18 12:06:46) 
Doktora gerek yok git eczaneden bi kutu lustral al, sevişmeden yarım saat önce yutsun.

He şimdi antidepresan bu nedenle alınır mı diyenler çıkacak ama gayet işe yarıyor işte. Zaman sonra düzelir zaten ihtiyacı kalmaz.
  • catch the arrow  (05.12.18 12:17:02) 
1 dakika ne ya? düzgün bir üslupla alıp karşına konuşmalısın. kaliteli bir cinsel hayat istemen en doğal hakkın. bu, bu kadar da zor halledilecek bir mesele değil. düzgün bir üslupla konuşabilirsin partnerinle; hem onu kırma hem de senin haklı olduğunu anlamasını sağla. cinsel terapiyle birkaç seansta hallolacak bir mesele.


  • fragile lady  (05.12.18 12:17:04) 
adam bunu erkekliğine bir leke olarak görüyor, sen söyleyince kendini aşağılanmış hissediyor.

1 dakika çok fazla kısa. 29 yaşında ve düzenli cinsel hayatı olan birisi için çok anormal. her defasında böyle olması daha anormal.

ne kadar zamandır böyle? üç aydan fazla süredir böyleyse, doktora görünün. bunu tatlı dille söylemelisin. her şey bodoslama söylenmez. burası türkiye, erkeklerin üzerinde büyük baskı var.
  • dafuq  (05.12.18 12:29:56) 
özür dileme ama bu işi sen çözersin . oral101'le devam et, ciddiyim. ;)

ha adamın canı sıkkındır, kafası bozuktur bilemem. selami çeşmesi değil sonuçta.
  • datnet  (05.12.18 14:20:25 ~ 14:21:19) 
Şu videoyu izlesin kocanız www.youtube.com
Bilirkişiler konuşmuş.

  • geçerkenugradım  (05.12.18 14:23:46) 
kızdığı sen değilsin aslında o kendine kızıyor. malesef erkek egosu bu durumlarda aşırı hassas olabiliyor. ama doğru şekilde açık konuşmak en akılcı yol.

bu sorunun ortak bir sorun olduğunu, senin de bu işin bir parçası olduğunu hissettirmen lazım. yani tavır onu suçluyor ve şikayet etm,yor gibi görünerek laf söylemek olmamalı. samimiyet ve o güveni verebilmek çok önemli. kendi içinde yaşadığı değer ve özgüven kaybını telafi etmeniz gerekiyor.
  • orpheus  (05.12.18 18:47:35 ~ 18:50:28) 
Uff ne saçma egolar ya ulan karın o senin onunla bunu çözmeyeceksen kiminle cozeceksin?

Bence asla özür dileme, sebepsiz yere seni kıran o olmuş.
  • piremses  (08.12.18 21:21:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.