[]

Estonya'ya dil okulu için gidilir mi sizce?

İngilizce'den bahsediyorum. Sonrasında iş bulunabilir mi bir de?




 
gidilmez bence.

7 sulalesi ingilizce konusan insanlarin oldugu bir mekanda takilmak daha makul.

ayrica duckduckgo'dan bakyorum da; estonya sovyet sosyalist cumhuriyeti yaziyor. gercekten gitmek istedigine emin misin?

duzeltme: duckduckgo eski estonya'yi gosteriyormus. ozur dilerim. bence sen yone de gitme.
  • Leonardo~Da~Vinci  (04.12.18 21:54:18 ~ 22:18:49) 
Bence gidilmez. Cunku;
Estonyadaki okul ingiliz hocalar tarafindan super ingilzce ogretse de, siniftan ciktiktan sonra estonyaca! konusan insanlarin arasindasiniz. pratik yapma, lisani gunluk hayatta kullanma sansiniz yok.

is bulmak ile bunun baglantisi yok.

Anadili ingilizce olan yerlere bakin. Britanya pahali diye dusunuyorsaniz Malta var.
  • parcxerox  (04.12.18 22:10:32) 
Estonya'da ingilizce konuşma oranı yüksektir bence. Tamamen yazılım konusuna yoğunlaşan, Avrupa'nın gözde çocuğu konumundalar. Duck duck go da 1990'da kalmadıysa şayet sosyalizmle alakası yok şu an.

Bu yaz Tallin'de bir gün geçirdim, orda herkes baya güzel ingilizce biliyordu yani bu pek geçerli bir durum olur mu bilmiyorum ama sdhhssd
  • nundu  (04.12.18 22:13:23) 
#nundu
iskandinavyada da ingilzden daha iyi ingilizce konusanlar var ama ingilizce ogrenmek icin stokhome gitmem dogrusu. olay sadce insanlarla konusma degil. gunluk hayatin tumu

#theodor
hocam, sanirim verilan cevabi okudugunu gostermek cin atiliyor tik. begenmedigin cevabi da bir zahmet isaretleyiver eger okuduysan lutfen.
  • parcxerox  (04.12.18 22:47:10) 
estonya'ya gittiğimde ingilizce dışında bir dil kullanma gereği hissetmedim, konuştuğum herkes ingilizce biliyordu. şu an bir arkadaşım estonya'da doktora yapıyor, o da ingilizce ile gül gibi geçinip gidiyor.

yani kısaca okul iyi, ücret uygunsa gidilir. estonya daha çok teknoloji alanında ileride. yazılım filan olursa iş bulunabilir ama öyle çok bilgim yok.

dil okuluna gideceğin yerde insanların anadilinin illa ingilizce olması gerekmiyor. zaten sevgili filan yapmazsan sokakta konuştuğun ingilizce'nin etkisi minimum bence.
  • hayley williams ile evlenecek genc  (04.12.18 23:02:30 ~ 23:51:22) 
sorunun bir cevabi da gecen izledigim su video olabilir:


youtu.be

alttaki yorumlari da oku.
  • tabudeviren  (05.12.18 11:14:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.