[]

Mutfak Dolap Raf Sorunu

Selamlar,

Mutfak dolaplarındaki rafları marangoz yanlış konumlamış. İki raf koyacağı yerde dolabın tam ortasına tek raf koymuş. Dolayısıyla acayip atıl bir alan var dolaplarda. Ben bu rafı söküp, bir altına bir üstüne iki raf eklemek istiyorum. Ancak bu raf alttan pimli değil, direkt dışarıdan vidalanmış sanırım, ya da yapıştırılmış. Hiç hareket etmiyor. Sağında ve solunda da bitişik dolaplar olduğu için kontrol edemiyorum.

Resimler ekte.

Ben bu rafı nasıl sökebilirim?

 
Sökme ara raf kullan
Koştaşta falan satılıyor.

  • fasulyek  (04.12.18 15:42:54) 
  • fasulyek  (04.12.18 15:44:23) 
Sabit raf o. Kavela veya minifiks ile tutturulmuştur. Altında üstünde bir şey göremiyorsanız tek seçenek kavela.

Onu sökmek için önce o dolabı aşağı indirip modülün yan tablalarını ayırmanız lazım. yani zor. Elinizde kalabilir dolap.
  • kablelvuku  (04.12.18 15:47:24 ~ 15:54:08) 
ben sokmekle ugrasmaz alta da uste de raf ilave ederdim. mevcut bosluklar ikiye bolmeye uygun gibi geldi. kadehleri baska dolaba koyar, 4e boldugum dolaba tabak koyarim.


  • jimicik  (04.12.18 15:58:04) 
benim evimde de aynı durum var.
hiç sökme ile uğraşmadım.

dolabın iç bölümü boyutlarında cam kestirdim (ince olması için cam seçtim) ve pimlerle tutturdum bu camları.
  • teritori  (04.12.18 16:42:07) 
ayni durum bende de var. hiic ugrasmadim sundan aldim ikeadan:
evimizdenkucukguzelseyler.blogspot.com

www.ikea.com.tr
  • 65 derece  (04.12.18 18:11:50) 
@teritori +1

Ben de cam demeye geldim, incelikten dolayı yer kaplamaz. Sağlamlık açısından da korkmayın, bir çok dolapta hep cam raf kullanılır.
  • John Bloor  (05.12.18 09:26:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.