[]

Biten ilişkinin ardından

Ne yapıyorduk?
Daha önceki saygısızlıklarını yalanlarını affetmiştim. Bir daha olursa biter bu iş dedim. Huylu huyundan vazgeçmez yine yalan söyledi. Ama ben o işin yalan olup olmadığından emin değildim. Akşam olunca kendisini arayacak ve işin doğrusunu öğrenecektim. Eğer yalansa ayrılacak değilse güven problemi sebebiyle ilişkimi gözden geçirecektim.

Benden önce o aradı. O bitirdi. Eften püften sebeplerle.. 15 dakikalık ayrılık konuşmasının ardından benim konuyu açtım. Yalan söyleyip söylemediğini öğrenmek istiyordum. Başta inkar etti. Ama delillerimi ortaya koyunca yalan söylediğini itiraf etti. O andan sonra kendisine olan hislerim birden bire tepetaklak oldu. Yarım saat boyunca asla hakarete başvurmadan kendisine lafları sıraladım. Çünkü yalan söylemişti. Ciddi bir yalan.

Aradan 4 gün geçti. Hala sinirliyim. Bana Nasıl bunu yaparsın diye mesaj atmamak için kendimi zor tutuyorum. Öte yandan tüm sosyal medya hesaplarımda hala ekli. Engeli basmalı mıyım?

(Not: yalan söylediği konu şu: arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum diyip herifin biriyle yemeğe çıkıyor. Arıyorum açmıyor. Mesaj atıyorum tek tik çıkıyor. Eve döndüğünde arıyor. arkadaşlarıyla birlikte yemekte olduğunu söylüyor. Ama bi kere benim içime kurt düştü. Sorguluyorum. Neredeydin kimleydin ne yaptınız... Ne kadar şüphecisin bana güvenmiyorsun diyip atar yapıyor. Ertesi günün sabahı tesadüfi bir şekilde yemeğe çıktık diye bahsettiği arkadaşlarının başka bir şehirden story attığını görüyorum...)

 
Herifin tekiyle yemege cikip telefonlarina cevap vermiyosa herife sevgilisi oldugunu belli etmemek icindir. Bak herif de kabul etmis sevgili olmuslar kiz da senden ayrılmış. Engeli basmakla falan ugrasma. Storyleri gordukce nefretin artar geri donme gibi gurursuzluk ihtimalin kalkar. Ara icini dök (ben olsam söverdim oyle rahatlardım anca:) sonra siktir et gitsin. hemen sevgili bul.sana verdigi degeri gorunce o kisiden kurtuldugun icin sukur edeceksin ama fazla uzatma bunalima girersin hemen bul. Tenx iyi geceler


  • sen nasıl bir insansın  (04.12.18 02:54:46) 
Bence haline şükret. Daha ne kadar büyük bir yalan söylesin? Bu aldatma değil de ne? Kurtulduğuna şükret ve her yerden blockla geç bir daha da muhattap olma.


  • sta  (04.12.18 02:57:46) 
Akıllıca davranmışsın kaslı dostum. Zararın neresinden dönersen kârdır. Ya evlendikten sonra başkasıyla yakalasaydın? Müşteki de olsan sanık da tanık da orda bulunmak can sıkıcıdır diye tahmin ediyorum. Hatta yargı mensubu olarak bulunmak dahi streslidir. Oralara düşeceğine hayatında yeri çok belli değilken çıkarmışsın. Vallahi kutlanması lazım!


  • farabi  (04.12.18 03:37:44) 
Hakarete niye basvurmadin ki?
Abla boynuzlari takmis sen hala engelleyim mi diye bize soruyorsun.

  • acemi  (04.12.18 07:27:47) 
hiç sallama.
sosyal medya hesaplarında ekli dursun ama sen hayatını yaşa.

  • red hot chili  (04.12.18 07:47:44) 
Ya sık sık böyle duyuruları görünce üzülüyorum, lan iki rekat şükür namazı kılacağına gelip de neden duygusal yapıyorsun.

Ne güzel işte kısa yoldan öğrenmişsin nasıl aşağılık biri olduğunu, yerinde olsam yemeğe çıktığı elemana bir mesaj ulaştırırdım;

"benimle sevgiliysek benden gizli seninle yemeğe çıktı, seninle birlikteyken de başkasıyla yemeğe çıkacak. haberin olsun"

gibi bir şeyler de için soğur belki :)

Bas her yerden engeli, böyle karaktersiz birini hatırlama bir daha.
  • John Bloor  (04.12.18 09:33:27) 
Sil sil sil. Her yerden engelle sil. Böyle insanların varlığının farkında olmak bile gereksiz. Böyle bir insan yaşamıyor gibi hayatına devam et. Hiçbir şekilde ömrün boyunca ne olursa olsun tekrar iletişim kurma. Yani bu aldatmaktan başka bir şey değil. Bu tıynetteki bir insanla konuşulacak tek bir harf dahi yok.
Ömrüm boyunca en hassas olduğum konu bu oldu. İki kere yaşadım. O yüzden tahammülüm hiç kalmadı :(

  • Nature Works  (04.12.18 12:07:04) 
Ben böyle insanlari heryerden silip engelliyorum.

Göz önünde durdukca sinir yapar.

Bir de söylenmis ama yeni sevgili yapma hemen. Eski iliskindeki hayal kirikliklarini yeni sevgiline yansitirsin, senin yüzünden iliski cikmaza girer. Bir süre kendi kendine mutlu mesut takil.
  • chitosan  (04.12.18 12:35:18) 
Aynısını ve daha fazlasını ben yaşadım. Tam bir gerizekalı gibi davrandığımdan dolayı, size pek bir tavsiye veremeyeceğim. Derler ya hani ''Kelin ilacı olsa....'' Hah işte o.

Ama burada herkesin söylediğini de dinlemek lazım. Çok doğru söylüyorlar. Kesinlikle ve kesinlikle uzatmadan iletişimin kopması lazım.

Çooook şey söylemek istiyorum ama sakın ne o adama, ne de kıza bir şey söyleme. İletişimi direkt olarak kes. Ne kadar uzarsa o kadar b.ka sarıyor. Yani buradaki insanlar doğru söylüyor dediğim gibi. Yok onu söyleyeyim, yok onu yapayım. Boş bunlar boş. Neyse......
  • panda yuva yapmis sogut dalina  (04.12.18 12:56:45 ~ 12:59:03) 
Nasıl bunu bana yaparsın diye mesaj atarsan eğer, ezik, loser ve aşırı duygusal bir hanım evladı olduğundan başka bir yorum uyandırmayacak ve kadında iyi ki terketmişim bu sünepe duygusalı tadında bir his uyandıracaktır.

Kadın sana zaten saygısızlık yapıp yalan söyleyerek kalitesini belli etmiş. Düşük kalite birisiyle birlikte olarak sen de düşük kaliteli olduğunu kadına göstermiş ve onu o haliyle kabullendiğini belli etmişsin, zira özsaygısı yüksek biri kabullenemez.

O yüzden ingilizlerin dediği gibi "Man up" diyorum.

Yapacağın iş sırasıyla direkt her türlü ortak foto ilişik mesaj vb silmek, her yerden engellemek, kafanı boşaltmak için işine/derslerine odaklanmak ve bir hobi bulup ona başlamak olacaktır. Spor en güzel hobidir.
  • KaraSakall  (04.12.18 14:18:40) 
hayat dersi olsun sana. ipleri kimseye verme, ilk yalanda dehle, şüphen varsa sor, cevap yerine tepkiyle karsılasıyorsan dehle, hatta bir süre kadınlarla seks dışında ilişki kurma. zamanla geçecek. ne hakareti ne sorusu engelle her yerden, görürsen kafanı çevir başka yöne, boynuzu yemişsin resmen.
acemi +1

  • twelfth  (05.12.18 08:59:54) 
sağlam boynuz yemişsin, senin sıran bitmiş sıra o adamda demek. acı gerçek, bi an önce kabullen. sakın ama sakın bir daha ne yaz ne mesaj at. telefon numaralarına kadar engelle. hala sosyal medyanda olması da çok saçma anında engelle her yerden.


  • tughan  (08.12.18 09:20:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.