[]

Eve temizlik için yardımcı

Merhaba, izmir konakta yaşıyoruz. Haftada bir eve temizliğe gelecek birine ihtiyacımız var. Domestos aşığı olmayan, temiz, düzenli güvenilir birini arıyoruz. Var mı tavsiye edebileceğiniz birileri?




 
Tanıdıklarınıza gelen yardımcı varsa onlara sorabilirsiniz hem ağları geniş oluyor hem de birbirlerine referans oluyorlar.


  • sanquis  (04.12.18 00:10:51) 
J


  • damla cikolata  (04.12.18 00:17:37) 
Baya uzunca yazmıştım ama nedense silindi. Çevreden bulabildiklerimizi denedik ama içimize sinen birini bulamadık maalesef.


  • damla cikolata  (04.12.18 00:18:38) 
Kendi evime gelen hanımefendiyi önerirdim ama bana bile zor geliyor güzelyalı'da millet kuyrukta hizmetinden faydalanmak için :D Armut'u deneyebilirsiniz.


  • farabi  (04.12.18 00:20:19) 
Yaa işte böyle iyiler de dolu oluyor galiba :/ armut a baktım birazda tam anlayamadım her işi seçtikçe fiyat artıyor falan.


  • damla cikolata  (04.12.18 00:36:15) 
armut risktir, çok büyük risktir, referans usulü devam edin demeye geldim.
ben yandım eller yanmasın.

bir de, etraftaki kuaförlerde bazen ilan panoları oluyor, ya da kuaför ahalisinin tavsiye edeceği birileri oluyor. geçerken bir fön çektirip sorabilirsiniz.
  • kullanıcı adı  (04.12.18 13:55:02) 
Ben de etraftan çok aradım ama altın madeni gibi işini iyi yapanlar..Mecbur kalıp armut’ta teklif oluşturduk, teklifimize dönen kadından da gayet memnun kaldık, haftada bir geliyor ve tabi ki armut’u aradan çıkarıp fiyatı güncelledik..


  • chatrefhill  (04.12.18 14:45:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.