[]

Sevgilinizin günlüğünüzü okuması

Sevgilinizin, onun evinde unuttuğunuz günlüğünüzü okumasını sorun eder misiniz? Neden?




 
Günlük bence kişisel gözükse de içten içe günün birinde 'biri' okusun diye yazılıyordur. Yazsam o yüzden yazardım yani. Lan oturup anlatmaya kalksam kendimin bile aklına gelmeyecek özellikleri, huyları detaylı şekilde orada öğrenecek işte ne güzel diye düşünürdüm. Yoksa bunları yazıyorsun ama düzenli olarak geriye dönük okuyacaksın deseler elleh diye kaçardım ordan zira bırak günlükteki potansiyel buhranlı/ergenimsonik yazıları, iki dakika önce yazdığım şeyi bile okurken rahatsız oluyorum. Ya kendini beğenmiş, ya fazla laubali, ya gaddar, ya gereksiz duygusal geliyor. Geliyor da geliyor, önünü alamıyorum.


Edermiş gibi yaparım, sonra taam taam affettim hadi, artık kullanım kılavuzum elinde ona göre, huyumu suyumu biliyorsun, gereksiz trip istemem haberin olsun falan filan yapardım.
  • onemoremile  (03.12.18 16:32:04) 
Yoo benim sevgilim benim bazı notlarımı okudu sorun etmedim. Ama okuyabilirsin demiştim zaten. Kendi bulup okusa da sorun etmezdim galiba.


  • kablelvuku  (03.12.18 16:33:56) 
sorun ederim tabi ki. ama benim sevgilim unutmuş olsaydı yüzde yüz ben de okurdum.


  • elorelia  (03.12.18 16:36:00) 
Ayrılırım, öyle böyle değil hem de. Yüzüne bakmam o saatten sonra. Terbiyesiz kadın.


  • farabi  (03.12.18 16:37:34) 
Ben eline al bunu oku diye vermediysem sorun ederim, özel hayata burnunu sokmaktır bu. Kendim de asla başkasınınkini okumam.


  • fotrsapka  (03.12.18 16:57:07) 
Evet ederim ancak ben özel hayata olan saygımdan dolayı ne kadar merak etsem de onun günlüğünü okumazdım.


  • simderun  (03.12.18 17:04:44) 
Okurken bundan rahatsiz olacağımı biliyorduysa sorun ederim. Ben de özellikle okumam istenmezse asla okumam.


  • her giriste sifresini unutan adam  (03.12.18 17:10:52) 
ederim. gizli gizli telefon karıştırmaktan bi farkı yok. hatta daha kötüsü. okumasını istesem kendim veririm zaten. herkes sınırını bilsin. :d


  • nice tnetennba  (03.12.18 17:14:44) 
Gunluk tutuyorsan elbet biri okur. Bu yuzden insanlar gunluk tutmuyor.


  • acemi  (03.12.18 17:30:50) 
ne demek ya oku dedik mi de okuyor?! bana sorarsa ben de sorun etmezsem oku derim ama çok büyük ihtimal izin vermez ve gizli gizli de okunmasını istemeyeceğim şeyler yazıyor olurdum.

ben bulsam okumazdım, iznini ister vermezse ikna etmeye çalışır olmazsa da bi sigara yakardım nabayım.
  • olutaklidi  (03.12.18 17:40:05) 
Okumasını istesem zaten veririm +1.

Günlükler içten içe günün birinde birileri okusun diye yazılıyor olabilir ama o birilerinin kim olduğunu ve hangi günün biri olduğunu da yazan seçmelidir.

Ortalığı yıkmayı gerektirecek bir şey değil fakat okuyan kişinin kişisel eşyalara bir daha böyle bir saldırı yapmamasını öğrenmesi gerek.
  • rahip janick  (03.12.18 17:41:10) 
Benimkini okusa dev kavga cikartirim+1

O unutsa kelime kelime hatmeder sonra da elimi bile surmedim derim+1

Böyle de karakteri oturmamış birisiyim. Harika valla ha böyle olmak.
  • captainobvious  (03.12.18 17:47:55) 
Kızmaya halkın yok. Senin günlüğüne ulaşmak için özel bir çaba sarfetmemiş, planlamamış. Sen unutmuşsun o da okumuş. Ayrılırım, kavga ederdim vb diyenlere bakma sen. Onların da çoğunluğu benzer bir durumda okurdu.


  • sylow  (03.12.18 19:55:37) 
Ayrılırdım. Bir insanın sevgilisine ait bu kadar özel bir şeyi okumaya cüret etmesi için ona hiçbir saygı duymaması lazım.


  • iwasbornonamountainside  (03.12.18 20:25:39) 
Okuyamaz.
Hadi ne olduğunu anlamadı açtı baktı normaldir ama anladığı an bırakacak.
Ortalığı ayağa kaldırırdım herhalde sinirden.

Not: Ben de okumazdım.
Böyle bir şeyi bir kere yaptım, fazla gençtim, arkadaşımdı, hala vicdan azabı çekerim.
Yapmayın.
  • mutekebbir  (04.12.18 00:37:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.