[]

Californication bittikten sonra gelen dayanılmaz boşluk

californication'dan önce uzun süre bir dizi izlememiştim. hank moody karakterine duyduğum sempati ile başlayayım dedim ve inanılmaz sevdim tabi her şey gibi bu da bitti.

birkaç haftadır dizi bittiğinden beri inanılmaz boşluktayım, californication ayarında, onu aratmayacak bir dizi arıyorum. önerileriniz var mı?

not: shameless adlı dejenere yapıttan nefret ediyorum. onu atlayalım.

 
Entourage. californication'ı unutturur.


  • kamile necaset  (03.12.18 04:27:00) 
hung vardı o ayarda ama onuda yarım kesmişlerdi ben izlerken. sonra devam etti mi bilmiyorum. yatıştırıcı niyetine kullanabilirsin :)


  • fernandoenes  (03.12.18 09:14:40) 
entourage daha eğlenceli ama son sezonlar çok başarılı değil ve dizinin diyalogları ve derinliği Californication kadar yok.

bojack horseman olabilir. çok daha karanlık ama ana karakterler benzer.
  • mattiadestro  (03.12.18 10:18:29) 
cevap malesef californication'u tekrar izlemek. ben her sezonu üçer kez izlemişimdir aslında fena olmuyor.


  • legalize marijuana  (03.12.18 10:53:51) 
dizi değil ama kitap önereceğim, Frederic Beigbeder gerçek hayattaki Hank Moody. 99 Francs filmini izlemiş olabilirsin aynı zamanda yazarı. kitapları da aynı lezzette.

aşağıdaki linkte kuzey kulesi 107. kat haricindeki kitaplar güzel.

www.kitapyurdu.com
  • legalize marijuana  (03.12.18 11:09:39) 
Californication kalitesinde bir dizi piyasada yok maalesef. Bütün önerilen dizilere birkaç bölüm bakmışımdır ama aynı tad yok. Legalize marijuana+1, tekrar izlemelisin.


  • iwasbornonamountainside  (03.12.18 12:38:01 ~ 12:38:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.