[]

üşüyorummmm

ekşiciler;
alt sınırda kansızlık teşhisi kondu. karaciğer ve tiroit de bakıldı, normal. 2 ay boyunca ferro sanol doudenal kulandım. 7-8 yıl evvel de 6 ay boyunca kullanmıştım. şimdi sadece regl dönemlerinde kullanacakmışım. annemin zoruyla hergün pekmez içmeye başladım, bol kuru üzüm vs.
şimdi ben hala çok üşüyorum, ellerim ayaklarım buz gibi. tokalaşırken utanıyorum valla. izmirde kızlar tşörtle dolaşmaya başladı, ben hala 4 kat kazak giyiyorum. ayrıca vücut direncim de çok düşüktür. çabuk hastalanır, çabuk yorulurum.
napmalı ne etmeli de ısınmalı?

 
düzenli seks hayatı.


  • bryan fury  (18.03.10 13:11:38) 
Geçmiş olsun. Bana kansızlık teşhisi koyan dahiliyeci, ilaç vermeyi tercih etmeyip jinekoloğa gönderdi ve aşırı regl kanamasını azaltmak üzere bir doğum kontrol hapı verdiler. Kanamalar normale döndükten sonra da kansızlık için ne bir ilaç, ne de özel bir diyet uyguladım. Yıllardır kan değerlerim ortalama Türk kadınınkinden yüksek (diyorlar). Kansızlığa yol açan başka bir sorun olup olmadığı araştırılmadıysa araştırılsın ki, kanı takviye etmek yerine başka çözümler düşünülsün.

Şunu buldum bir de:

Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suyun içine 8-9 tane kuru incir atınız.
Yaklaşık 7 dk. kadar ağzı kaplı olarak kaynatınız. 7 dakika kaynadıktan sonra ılımasını bekleyip süzünüz.
Süzülen suyu iki veya üçe bülünüz.
Yemeklerden 15 dakika önce , yani aç karına içiniz.

Not:
Günde iki defa olmak üzere 21 gün içip 7 gün ara verilmelidir.
Bu ilacın toplam uygulama süresi 42 gündür. Yani ik defa 21 gün. Aradaki 7 gün dahil değildir.
  • uyuklayankedi  (18.03.10 13:13:40) 
taze zencefil azicik rendeleyin mesela findik buyuklugunde bir parcayi balla karistirip yutun, bedeni hem isitir hem direnc artisi saglar ve de bol bol aci yiyin.

gecmis olsun.
  • cairo  (18.03.10 13:15:53 ~ 13:16:26) 
yoga'da kullanılan bir tür nefes var. dilinizle boğazınızın bir kısmını kapatıyorsunuz, dalga sesi gibi bir ses geliyor. genizden nefes almak gibi.
bu nefes tekniği ile eğilip kalkarsanız, biraz hareket ederseniz kanınız ısınacaktır.
burundan tabi alacaksınız nefesi, burundan vereceksiniz.
  • kediebesi  (18.03.10 13:30:58 ~ 13:33:09) 
demir iğnesi ol. ilaçlar hemen işe yaramayabilir ama iğne etkili. ayrıca demir emilimini azaltan yiyecekleri yeme (yoğurt, çay gibi) ilaç aldığında.


  • clementine  (18.03.10 14:25:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.