[]

prezervatifler arasında nasıl bir fark oluyor

www.yukko.com

bu karışık paketmiş. nasıl bir farklılık sağlıyor. tırtıklıyla, ince arasında ne fark oluyor?


 
Erkeksen cok bi fark olmuyor. Kadinlar bazisindan sikayet ediyor.


  • acemi  (02.12.18 22:24:54) 
partnerinden sıkıldıysan prezervatifi değiştirmeye çalışıyorsun sekste değişiklik olsun diye. sonra iki taraf için de bir şey değişmediğini fark ediyorsun prezervatif değiştirerek. sonra kondomu komple çıkartıyorsun daha radikal bir değişiklik için o zaman da bebe oluyor. ondan da 3-4 sene sonra bıkıp depresyona giriyorsun falan.

bir şey fark etmiyor, ederse de kadınlar için ediyor ama olumlu da olmuyor bu fark, sadece olumsuz.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (02.12.18 22:30:02) 
Nasıl hiçbir şey fark etmiyor? Okey kullanmadım ama durex ultra hassas diğerlerine göre bariz şekilde ince ve fark ettiriyor.

Haa tavsiye istiyorsan tırtıklıdan falan uzak dur fazla kalın. Aslında Okey’den direk uzak dur :)
  • giovanne  (02.12.18 23:15:20) 
Büyük fark olur.

Yıllar yıllar evvel ok isimli vasat şirketin ürettiği bi prezervatifi kullanmıştım. Sekse giriş zamanları. 101. Adı hisset’ti heralde. Ama hissedemiyodum. Sertleşmiyodum yani. Neyse bi gün durex elite aldım. Şimdi yakın hisset oldu adı. Muazzam keyif aldım. Denemek için yine fetherlite ultima aldım o da dapdar olduğundan yine konsantrasyon bozuyodu. Şimdi yok ötesi diye bi şey çıkarmışlar. Yakın hissetle yok ötesi dışında hiçbir şey kullanmam o zamanlardan beri.

Her prezervatif her bünyede aynı etkiyi yaratmıyo. Böyle karma paketler alıp deneyerek en çok hoşuna gideni bulmak en doğru yöntem.

Tırtık mırtık vs olaylarına hiç girmedim. Bence gerek yok. Yeteri kadar geniş, ince ve kayganlaştırıcı özelliği az olmayan prezervatifler iyidir. Gerisi bana göre çöp. Bebelere balon
  • Delay Fuze  (02.12.18 23:17:44) 
Bu arada bunlari markalar uretmiyor, hepsi uzakdogudan geliyor. Bu yuzde kalite olarak oyle aman aman farklari yok sirf markadan cakiyorlar bize.


  • acemi  (02.12.18 23:28:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.