[]

Kablonet Uydunet fiyatı

Kablonet - Uydunet müşterisiyim. İki yıldır taahhütlü 35tl ödüyordum. 10mbit internet ve televizyon. Şimdi taahhüt bitmiş. 20mbit(fiber hız diyorlar) hız ve tüm şifreli kanalların açılmış hali 54tl diyor iki ay taahhüde. Sizce pahalı mı iyi mi?




 
20 mbit hıza, televizyonla birlikte 54 TL gayet iyi gibi duruyor. TTnet'de tv vs. dâhil olmaksızın sadece 24 mbit hıza 68 TL ödüyorum. 2 yıllık da taahhüt var.

Ama tabii, kabul etmeden önce kotası, AKNsi var mı öğrenin. Çok düşük kota size yetmez, daha sonra yeni kota almak zorunda kalırsınız, 50 olur size 100.
  • hitokiri kenshin  (01.12.18 16:27:06) 
Babam da kendi evine 25mbit 50gb aldı 54tl'ye yaninda da kablotv. Evde fazla internete girilmedigi için onlara uygun. Siz eger cok veri indiriyorsaniz size uygun olmayabilir.
Turknet 35mbit ve aknsiz interneti 64,99a veriyor haberiniz olsun. Ben de 68e yalin internet 24mbit kullanıyorum aralikta bitiyor turknete geçeceğim.

  • karacigerim vur kadehlere  (01.12.18 19:15:49) 
yılbaşında AKN kalkıyor ve tarifeler hepten değişecek. o zamana kadar taahhüt vermemenizi öneririm.


  • fever  (01.12.18 19:16:52) 
@fever akn kalkıyor diye bir durum yok ne yazık ki. Sadece o kavram kalkacak. Kotalı internet gelecek. Her firmanın da bu duruma reaksiyonu farklı. Turk telekom mesela sadece kota sonrası hizi artirdi, örneğin 24 kullanan adamın hızı aknyi geçtiği takdirde 8mbite düşüyordu artık 10a dusecek hızı. Veya ek kota satacak. Faturalara mesaj yazdı turk telekom, "1 ocak 2019 sonrasi..." diye başlayan mesajda herkese belirtildi durum. Turkcell 89a kotasiz veriyor. Turknette zaten kota yoktu. Kablonette de değişiklik yok pek. Sinirsiz 16mbit 69 tl. Vs vs.


  • karacigerim vur kadehlere  (01.12.18 19:54:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.