[]

yazıcı kartuşu

lexmark z23 bir yazıcıya sahibim. orjinal bir kartuş almıştım. bitmesine yakın kullanmayı bıraktım. yaklaşık 1 senedir kuru vaziyette duruyor. şimdi gidip doldurtmaya kalksam çalışır mı tıkanıklığı açabilirler mi?




 
çok zor. yani hiç mi hiç sanmıyorum ama şöyle de bir olay var yazıoğlunun girişinin iki yanında bir dükkan var. bildim bileli müşterisiyimdir oranın neyse orada diyorsun doldur ama test çıktısı alacam. adam doldurmaya çalışır zaten kuruduysa olmuyor abi der, olursa da test çıktısı ile karttuşun devresini filan kontrol etmiş olursun.

ha ikisi de bozuksa oradan ikinci el dolu kartuş al. normalinin yarı fiyatına hp'lerde ve sıfır sorunlu 3 tane aldım buradan zaman içinde çok memnunum.
  • darknum  (18.09.07 20:04:00) 
benim de lexmark bir yazicim var. kartusunu doldurmak icin kapi kapi dolastim, cogu yer lexmark lari doldurmuyoruz diye geri cevirdi cok sikayet oluyormus. bir yer buldum sonunda doldururuz dediler ama doldurdugu kartus ile 10 sayfa cikti alamadim. velhasil yazici simdi yatiyor aslanlar gibi oldugu yerde. kartus fiyatlari biraz ucuzladi biraz daha fazla vererek yeni kartus alabilir ya da indragandi ye bir bakip oradaki canon yaziciyi kartus fiyatina satin alabilirsin.


  • atmacaged  (18.09.07 23:38:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.