[]

amsterdamda

beni evine konuk etme ihtimali olan bir arkadaşımız çıkar mı acaba?

23 yaşında bir öğrenciyim ve interrail ile avrupa turu yapacağım. orada hostel fiyatları epey yüksek. couchta bulunmuyor. tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı bu konuda?


 
Hosteller 8-9 eurodan basliyor. Buna mi pahali diyorsunuz?


  • goodman  (30.11.18 16:28:00) 
o kadar fiyata bulamadım nereden bulduğunuzu cidden merak ediyorum? fiyatlar 50 eurodan başlıyor.


  • douglas  (30.11.18 16:53:24 ~ 16:55:06) 
@goodman

Amsterdamda mi? 8-9€ya bulursaniz gideyim ben de.

@douglas
Fiyatlar pahali geliyorsa amsterdami listenizden cikarin derim. Cunku amsterdam konaklama olarak gercekten cok pahali. Airbnb bakabilirsiniz.
  • kuehles blondes  (30.11.18 16:53:24) 
Arkadaş ne dilenmesi. Adam usturuplu bir şekilde misafir edebilecek olan var mı diye soruyor.

Benim tavsiyem de ya airbnb ya da gün sayısını azalt hocam.
  • akatreil  (30.11.18 18:01:13) 
Yav dilenmemiş çocuk, gezginler arasinda gayet siradan olan bi olay icin yardim istemiş. Ne gıcık tepkiler vermişsiniz?

Pek sevmesem de interrail turkiye facebook sayfasindan bakabilirsiniz, amsterdamda baya kalacak yer sunan vardi sanki
  • nundu  (30.11.18 18:02:46) 
Tiplere gel. Gayet insani ve ihtiyacı olaraktan soru sormuş adam. Dilenme diyen sığır arkadaş da bi zahmet beyin dilensin, lazım çünkü kendisine.


  • Deathrow  (30.11.18 18:26:29) 
şimdi öncelikle amsterdamdaki arkadaşıma sordum, maalesef ayar çekemedik bunu bil.

burada laflayanlara sakın aldanma. gerçi aldanmıyorsun zaten anladığım kadarıyla. gez amk. paranın son kuruşuna kadar harca, yerine göre bulaşık yıka 3 5 dolar için yine gez. o yaşta gezdin gezdiiin. gezemedin.. geçmiş olsun.

helal olsun. o geziler sana sadece gezdim gördüm gibi gelmesin, vizyonun genişliyor. bambaşka biri oluyorsun. insan tanıyorsun. burada dünyanın parasını bayılsan alamayacağın şeyler bunlar.

ama tabi çanağa dikkat ederek gez. çok fordcu var ortalıkta. kıps.
  • benibenim  (30.11.18 18:41:27) 
Evet 9 eurodan başlıyor. Sizin ne aradığınız önemli. Tek kişilik odada kalayım banyo tuvalet kahvaltım olsun diyorsanız sizin yapmaya çalıştığınız şey interrail olmaz. Dormlarda kalıp, seyahatleri gece trenleriyle harmanlarsanız interrail olur. Hostellerin isimlerini vereyim bunlar ucuz olanlar.

Princess Hostel Leidse Square
Hostel Cosmos Amsterdam
Amsterdam Hostel Annemarie
Hostel Sleep Inn
  • goodman  (30.11.18 18:45:04) 
zamaninda benim buldugum cozumu deneyin derim...
madem interral yapiyorsunuz, Amsterdam merkezde degil ama yakinlarda bir sehir veya kasabada kalin. Her tren zaten Amsterdam Centraale gidiyor neredeyse.
Mesela Delftte kalip 40 dk trenle A'dama a gidebilirsiniz.
  • parcxerox  (30.11.18 19:25:22) 
yorumlar için teşekkürler duyuru ailesini ne kadar sevdiğimi tekrar hatırladım :)) dilenmeyle alakalı yorumu burada göremedim ben göremeden silinmiş sanırım? iyide olmuş :) @benibenim evet pek takmıyorum açıkçası biz milletçek gereksiz yere çok hassas olabiliyoruz özellikle yargılama konularında. sorumun karşılığı niteliğinde bir yardım alamasamda bunlarda gayet işimi görür şeyler teşekkürler tekrardan.


  • douglas  (01.12.18 15:30:25 ~ 15:30:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.