[]

outdoor botlarım yağmurda kayıyor

dekatlondaki outdoor botlardan almıştım, kuru ya da toprak zeminde güzel ancak yağmurlu havalarda kayıyor. şöyle bir ürün buldum; www.trendyol.com

ancak bu da karlı havalarda giyilir, çünkü altında çivi gibi birşey var. bunun daha soft olanı, yağmurda ıslak zeminde kaymaması için olanından nerede bulurum?


 
ben north face aldım onda da aynı sorun var, aklım almıyor.


  • cedex  (30.11.18 08:38:58) 
bu ürünü alıp çivilerini çıkarabilirsin.


  • ravenudon  (30.11.18 09:02:54) 
vibram gibi tabanlar ıslak pürüzsüz zeminlerde çalışmak için dizayn edilmedikleri için deli gibi kayıyorlar. mcdonaldsda yeni paspaslanmış kalebodur üzerinde bacaklarım ayrıldı bir kere.


  • argent dawn  (30.11.18 09:12:27) 
arkadaşlar ben de ilk kez böyle bir ayakkabı alınca hüsrana uğramıştım ama ancak maalesef vibram tabanlı ayakkabılar böyle yapıcak birşey yok. özellikle dükkan önlerine döşenen mermer gibi pürüzsüz yerlerde jilet gibi kayıyor. hele de hafif kar yağsın o zaman görün siz.


  • genc irisi  (30.11.18 09:45:28) 
Selam. ben bu kayma nedeniyle, sırtımda çanta olmasa, muhtemelen omuriliğimi kırıyordum. decatlon'da bu benzer bir şey var. çivi var mı onda bilmiyorum ama bu sezon ben de böyle bir şey alacağım. @ravenudon'un dediği gibi çivileri çıkarsa eğer işe yarayabilir.

alır ve denersen bize de bilgi verir misin?
  • kafa koparan manyak  (30.11.18 10:58:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.