[]

rüyam hayrolsun :(

merhaba herkese,

bir iki saat önce salonda kanepede uzanırken uyuyakalmışım, bir süre sonra bir kabusla aniden uyandım. rüyamda evimiz yıkılıyordu ve kaçmak için annemi ikna etmeye çalışıyordum.
bazı kısımları çok net hatırlıyorum ve baya korkarak uyandım :/

normalde çok rüya gören biri değilim ve görsem bile çok etkisinde kalmam.

ama bu kez rüyanın etkisinden midir yoksa gerçekten korktuğum için mi bilmiyorum anlamına bakmak için rüya tabirlerinin olduğu sayfalara girdim okuduklarımdan daha çok etkilendim :(

bir de bizim evin yanında büyük bir ağaç var, rüzgar estikçe evin duvarlarına sürtünen yaprakların sesi bugün çok fazlaydı, bugün rüzgar da çok fazla olduğu için uğultu da çok fazla olmuştu, uyurken bu sesler de bilinçaltımı etkilemiş olabilir mi ?

siz rüya ya da kabus görüyor musunuz, rüyaların ne ile ilgili olduğunu düşünüyorsunuz
kabus gördüğünüzde etki altında kalıyor musunuz
kalıyorsanız nasıl kurtuluyorsunuz ?

uzun zaman üzerine ilk defa bu kadar korkarak uyandım, galiba biraz iyi şeyler duymaya ihtiyacım var...

 
Öncelikle hayrolsun diyelim öyle yoralım, öyle olsun. Ben de kötü rüyalarımın etkisini daha çok hissederim genelde iyi olanları çok yarım yamalak hatırladığımdan belki de. Biraz sıkıntılıysanız bilinçaltınıza işlemiştir, rüzgar, ağaç, dalları falan da tuz biber olmuştur.
O rüya tabirlerinin de işe yaradığını hiç sanmam annem hep bakar hiç çıkmaz. Ben rüya yorumlayamam ama gönlünüzü ferah tutun hiçbi şey olmaz. :)

  • saridendigindekirmizidiyebagiranadam  (30.11.18 00:29:00) 
Yemek yiyip hemen uyuduysan kabus görmüş olabilirsin. Bunun dışında stresten olabilir ya da tamamen rastgele. Kesin bir şey diyemeyiz. Ama etkisinde kaldıysan biraz televizyon aç kafa dağıt. Gündüz olunca daha kolay kurtulursun etkisinden.

Canını sıkma kısacası. Rüyalar çoğunlukla bilinçaltında biriken şeylerin çorbasıdır. Sıcak bir çay yap kendine, keyfine bak.
  • helena  (30.11.18 00:29:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.