[]

1+1 evler sıkıntılı mı?

Kiracısı açısından, baş ağrıtır mı, abuk sabuk tiplerle muhatap olmak zorunda olur musunuz, bir binada tüm dairler böyle ise fuhuş konseptli mi oluyor?




 
1+1'lerin fazla olduğu binalarda veya sitelerdeki asıl problem, kiracıların sürekli ve düzgün olmaması.

Yani aile gelip 5 sene o dairede oturmuyor. Öğrenci geliyor, bekar geliyor, 6 ay oturuyor çıkıyor, aidat ödemiyor, daireye bakmıyor, çöp toplama saati geçtikten sonra sulu çöp bırakıyor hole, gecenin bir yarısı gürültü yapıyor vb. Böyle daireler çoğunlukta olunca da düzgün kiracılar çıkıp gidiyor. Hepsi böyle değil, ama benzer bir apartmanda evimiz var. Sık karşılaştığımız bir durum.

Fuhuş desen oluyor mudur, evet. Ama bana kalırsa fuhuşa gelenler, yukarıda yazdığım tiplerden daha temkimli bir şekilde işlerini bitirip gidiyorlardır.
  • malheiros  (28.11.18 23:54:06) 
Evin nerede olduğu ile alakalı biraz.

Ben 2 yıldır Beylikdüzü Kalekent sitesinde oturuyorum. izim binada 50 tane 1+1 daire var. 2 yıldır hiç abuk sabuk tiplere denk gelmedim. Herkes işinde gücünde. Yan komşum bebekli bir aile hatta.

Ama Esenyurt Innovia gibi siteler sanırım biraz daha fuhuş konseptli olabiliyor.
  • himmet dayi  (29.11.18 08:05:27) 
3 yıl boyunca 1+1de oturdum. bir nevi aile apartmanıydı. alt komşum bazen sesini duyamıyoruz evde misin derdi. geçtiğimiz ay evi boşalttım ev sahibim ne kadar temiz kullanmışsın dedi. eve bi çivi bile çakmadım annem de kendi evimizde çaktırmazdı çünkü :) kendi evim gibi gördüğüm için girerken nasıl aldıysam teslim ederken de o şekilde teslim ettim.

evin konumuna göre kiracının potansiyeli de biraz değişir bence. her bekar ya da öğrenci kiracıyı da etiketlememek lazım.
  • dedim ben sana  (29.11.18 09:06:06) 
benim aynı apt.da 4 tane dairem var. bir kiracim emekli, biri kasap, biri bir otelde bişi müdürü. biride insaat ustası. pek abuk tipler değiller. hepside 1+1


  • all girls dream  (29.11.18 09:12:02) 
eğer muhit olarak eskiden gelen bir kültürü yoksa, muhafazakarlaşan toplumla birlikte gelişen bir bölgedeyse ilk başlarda fuhuş konsepti oluyor böyle yerlerin. çünkü toprak sahipleri bu tarz yapıların aidat ve yakıt giderlerini karşılamak istemediklerinden ilk gelene kiraya veriyorlar. daha sonra olayı anladıktan sonra daha düzgün kiracılar bulmaya çalışıyorlar.


  • undertaker  (29.11.18 09:14:55) 
Ataşehir'de 1+1'de oturuyorum. Kiracın ya öğrenci olur, ya garsoniyer, ya da eve hep geçici bakan biri olacaktır. O yüzden bence çekilecek dert değil.


  • roket adam  (29.11.18 10:37:20) 
evin nerede olduğuna bağlı.. kadıköy de öyle bir apartmanda 5 sene yaşadım ben. öğrenci de vardı, çalışan da. konumu baya iyi olduğu için genelde oturanlar çok sık değişmiyordu.


  • kronik  (29.11.18 13:00:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.