[]

Motivasyon ihtiyacı

Merhabalar,
Şu anda 55kg’um. Bir ara 60’ları görüp 53’e düşmüştüm. Boyum 1.60 civarı. Hedefim 49-50 kg olmak ve selülitlerimin gitmesi. Üst vücudum zayıf tüm kilom bacak, kalça ve kollarda. Bölgesel zayıflama olmayacağını biliyorum ama dediğim gibi sadece alt kısımda esas yağlar var.

Bugün leslie sansone’a ve sağlıklı beslenmeye başladım. if yapıyorum bir de doktorum matofin verdi(daha önce de kullanmam gerekmişti o zaman 61’den 53’e kolaylıkla düşmüştüm). O yüzden kilo vermekte sorun yaşayacağımı sanmıyorum.

Sorunum sıkılaşma ve selülitlerde daha çoğunlukla. Leslie sansone yapıp da sıkılaşan, selülitleri azalan, kilo veren birileri beni gaza getirebilir mi bak ben yaptım şöyle inceldim şöyle sıkılaştım gibi? :)
Ya da yapmayıp da gaza getirenler de olabilirse sevinirim çünkü motivasyon benim için her şey <3
Teşekkür ederim şimdiden. <3

 
Yapılan bir araştırmaya göre kendilerine hedef koyan insanların sadece %8’i hedefleri için uzun süre çabalıyorlar. Gerisi birkaç haftada vazgeçiyorlar.
Ben de spor yapmaya çalışan ve fitleşmeye çalışan biri olarak, yıllardır, motivasyon ve irade konusunu araştırıyorum ve çözmeye çalışıyorum. Dünyaca ünlü sporcuların röportajlarını, Hollywood yıldızlarının röportajlarını daha izleyip, okudum. Ve benim kendim için cevabım şu: yarışmak.
Eğer yarışırsam, motive kalabileceğimi farkettim.
Bu yüzden amatör olarak katılabileceğim yarışmalar bulmaya çalıştım. Koşu yarışlarını bile inceledim. Bile diyorum çünkü koşmakla hiç alakası olmayan biriyim.
En sonunda yurtdışında, kilo vermek isteyen 400 bin kişinin kullandığı bi mobil uygulama buldum. İçinde yarışmalar var, katılmak için belli bir ücret ödüyorsun, o ücretler yarışma kasasında birikiyor, 1 ayda kilonun %4ünü verirsen kasadaki parayı bölüşüyorsun.

Ben bu şekilde 2 ay yarıştım ve 8 kilo verdim.

Hatta kendim yazılım işleri ile uğraştığım için de bu uygulamanın Türkçesini yapıp, ülkemizdeki insanların da bundan yararlanmasını istiyorum.

Eğer İngilizce seviyen yeterliyse o uygulamayı da kullanabilirsin. İsmi DİETBET.

Eğer sen de benim gibi motivasyon takıntılıysan, tavsiye ederim.

Bol şans
  • herşeyi soran adam  (28.11.18 21:25:45) 
Leslie selülitte pek yardımcı olmaz.Sıkılaştırır ama.Sana önerim İstanbul'da yapan ve ayırabilcek paran varsa aquajogclub'a gitmen.Selülit ve sıkılasmadaki iletmeye inanamazsın.Bu bahsettiğim suda koşu gibi egzersizleri içeren,tamamen suyun direncine karşı yapılan harika bir spor.


  • ırene adler  (28.11.18 21:31:47) 
İstanbul'daysan olcakti


  • ırene adler  (28.11.18 21:32:17) 
Spinning selulitlere baya faydali oluyor. O yoksa yine cokca bisiklete binmek


  • red g  (28.11.18 21:37:13) 
bir ürün kullanmayın. paranız boşa gitmesin.
1. ideal kilonuza inin.
2. spor yapın.

anladığım kadarıyla bacaklar ve kollardan şikayetçisiniz. bisiklet denemediyseniz bisiklet, eğer kesin çözüm isterseniz ağırlık antrenmanı öneririm.

olay fazla kilonun atılmasında sadece, sporla beraber fisfit olursunuz. ;)

bu arada 160 cm boya 55 kilo çok fazla değil. sizin toplam kilonuzdan fazla kilo verdim ben o yüzden çok şeyetmeyin.

bu arada o kiloda matofin doktor niye veriyor? insülin direnci mi var? ya kilonuz ya boyunuzda gerçek bilgi verdiğinizden şüpheliyim.
  • ozdek  (29.11.18 00:06:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.