[]

vietnam, tek, kadın gidilir mi

soru başlıkta

gidesim var gibi ama etraftan pek de oo git git gibi olumlu dönüşler gelmedi.


 
neden vietnam peki? kadın başına sorun geleceğini sanmıyorum kurallara riayet ettiğin sürece tabi


  • prasinos  (28.11.18 13:25:42) 
Dangers & Annoyances. All in all, Vietnam is an extremely safe country to travel in. The police keep a pretty tight grip on social order and there are rarely reports of muggings, robberies or sexual assaults. Scams and hassles do exist, particularly in Hanoi, HCMC and Nha Trang (and to a lesser degree in Hoi An).

diyor gugıl. ben onun yalancısıyım. Dinsizlik ve sosyalizm teoride güvenli bir ülke olmasını sağlar gibi ama pratikte de çok kötü örnekler var.
  • farabi  (28.11.18 13:25:53) 
asya'da tek kadın olarak gezmenin genel olarak sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. vietnam için de takip ettiğim birçok gezginden güzel şeyler duydum, gördüm. neden olmasın?


  • kronik  (28.11.18 13:26:16) 
şöyle bir cevap vereyim,

kız kardeşim gelse "abi ben vietnama gideceğim tek başıma" dese, gitmemesi için elimden geleni yaparım.
  • teritori  (28.11.18 13:26:22) 
tek başına kamboçya'ya gidip orada kendisine hayat kuran bir kadın vardı istersen ona mail atarak daha detaylı bilgiler alabilirsin..

www.instagram.com
  • strobist  (28.11.18 13:54:55) 
Soruyu dogru sormak lazim. bi insan tek basina vietnama gidebilir mi?


  • acemi  (28.11.18 14:01:42) 
tüm güneydoğu asyayı eşimle turladık, onlarca tek kadın turist vardı. belki de tek kadın için en güvenli bölgelerden biri güneydoğu asya.
cevap: gidilir.

  • cedex  (28.11.18 14:07:19) 
kiz arkadasim daha yeni gitti tek basina. varsa sorular alayim.


  • baldur2  (28.11.18 14:19:29) 
ek olarak vize için de burası yardımcı oluyor: diem AT joymarktravel.com


  • cedex  (28.11.18 14:19:59) 
Teşekkürler @ hey coc versene borc :)

Tek başıma da gidemeyeceksem dedim ve aldım ben de bileti.
  • mobydick  (28.11.18 16:56:45) 
Gidilir kesinlikle


  • kisa  (28.11.18 17:06:40) 
Aynen Istanbul cok daha tehlikeli bi yer. 17 gun gezdim vietnam I bu yaz, on numara insanlar super memleket. Biz iki kadindik ama tek basina da gayet rahat gidilir.


  • euteamo  (28.11.18 22:08:27) 
millet ne büyütmüş ben de gelip buralarda sormuşum.

harika bir deneyimdi evet tek gittim ve gecenin 2 sinde şehrin en fakir semtinde sokaklarda gezip açık lokanta bulup kaldığım yere yürüyerek geri döndüm. bir sürü yeni insan tanıdım ve herkes yardımcı olmak için seferber oldu kimi zaman. şahane idi şahanneeee. 20 den fazla tapınağa gittim rahat ama skecherslarım çalınmadı. türkiyede olsa birincide olmasa, ikincide golü yerdim. ki bence ikiye de kalmazdı. dilini hiç bilmediğim ülkede aşırı rahat bir şekilde gezip fotoğraf çekek için çantamı defalarca uzaklarda bırakıp tek birşey bile çaldırmadan geri döndüm. evet bizden daha fakirler evet çok daha fakirler ama çok daha güvenli. emin oldum evet. bir daha soran olursa bana yollayın. cevabım türkiye'den daha güvenli olacak.
  • mobydick  (20.02.19 17:46:40) 
vietnam'da işim olmaz. büyük konuşmak gibi olsun hayatta uzak doğuya gitmem.


  • prasinos  (20.02.19 18:48:09) 
Gecen ay Vietnamdaydim. Kadinlarin cekinmeden gidebilecekleri bir ulke.Sirt cantali bitli turistlerin sik gittigi bir yer son yillarda.Firsat ciksa da tekrar gitsem, ben cok sevdim Vietnami


  • turkuaz  (20.02.19 18:52:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.