[]

stardew valley 101

Selamlar,
@mirafiori ve @unique hint kumasi'nin önerisi ile başladığım oyun sarıyor gibi. Bu duyuruyu görürlerse teşekkür ederim kendilerine.

İki gündür oynuyorum.
baltaları 5000 G verip upgrade ettim. kış geldi, reçel turşu gibi bir şeyler yapıp para kazanabiliyorum. iki tavuğum var, yumurtadan mayonez filan yapıyorum. madeni keşfettim zaten. oyunu kavradım gibi. ama town center'da bekleyen görevler var, bir sürü şey toplanması gerekiyor. yani oyun burada biraz sünecek gibi geliyor bana. Ne önerirsiniz?

Genel önerileri de alabilirim.

 
görevleri yapmak zorunda değilsin, kafana göre takıl. ben hiç birini yapmadım, zaten insanlarla ilişki kısmını da tam çözemediğimden iyi bir simülasyon oldu bana :)


  • passion rules the game  (28.11.18 08:56:20) 
at öneriyorum :) her yere yürüyerek gitmek sıkıcı oluyor bir süre sonra.


  • shezo  (28.11.18 09:03:16) 
madem bu içine soktum yardımcı da olayım :D

-kış aylarında ilk işin maden olsun.
-community center bundle'ları yararlı olacaktır onları toplamaya bak. hatta green house önceliğin olsun. sonrasında otobüs.
-milletin verdiği ıvır zıvır görevler pek önemli değil. zaten 2 günün var yapabilmek için. insanlarla ilişkilerini geliştirebilmende yardımcı. (hatta ufak bir bug; cooper ore toplama görevi için inventory içindekileri sandığa at tek tek geri al. ya da sandıkta varsa oradan da tek tek geri alabilirsin. toplama ihtiyacın kalmaz.)
-at! ben de öneriyorum.
-Bahçeyi tamamen boşalt. ağaç çalı çırpı kalmasın. bir alana kontrollü orman tarzı bir şey kur. ağaç gelirini stabil hale getirir. bir yerden sonra pek ihtiyacın da kalmayacak zaten oduna

şimdilik aklıma gelenler bunlar.
  • unique hint kumasi  (28.11.18 09:18:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.