[]

Yine yeniden araba sorusu

hanımlar beyler,

bütçe kısıntılı malum ama ihtiyaç da var heves de. diyorum ki az buçuk güzel bir araba olsun. şöyle çok yıpranmadığını ümit ettiğim 2010-2012 arası 120 bin km civarı megane 3 dizel alsam beni idare eder mi? zaten ilk araba olacak hem acemiliğimi atarım hem de az buçuk geniş güzel bir arabam olur. öbür türlü seçenekler 2013-2015 arası düşük km linea veya 1.5dci symbol sedan oluyor. siz ne dersiniz?
not: küçük kasadaki arabalar hiç bana uygun değil.

 
bütçeniz nedir?

dizel araçlarda km yükseldikçe arıza yapma ihtimali doğru orantılı olarak yükseliyor. tabi aracın bakımları vs de önemli. biraz şans işi.

linea ve symbol almayın derim ne olursa olsun.
  • patates  (27.11.18 15:39:27) 
@patates
55 civarı

  • orijinal nick bulamadim  (27.11.18 15:48:59) 
Linea mantıklı ama donanımlı modellerini almanızı öneririm. Lounge, emotion gibi.


  • thewhitewolf  (27.11.18 16:09:07) 
auris ya da polo öneririm yada opel corsa d


  • mikahakkinen  (27.11.18 16:36:24) 
120 binde megane 3 çok güzel tercih olur. Renault dizeller az yakar, iyi gider, parçası boldur ve motor çok sağlamdır.
Alırken dikkat etmen gerekenler;
1)Triger seti ne zaman değişmiş, (ağır bakımın 80 binde yapılmış olması lazım)
2)Bakımları zamanında yapılmış mı?
3) Diskler balatalar ne durumda?

Bunların yanında alacağın arabanın ön iki kapı için gergilerin ana şaseye bağlandığı yerde yıpranma ya da metali esnetme sorunu var mı? Bu kronik bir sorun 500-600 tl ye yapılıyor önemli bir sorun değil ama sonradan masraf çıkmasın.
Paket olarak expression plus ve üzeri alman daha iyi olacaktır.
Soruların varsa "megane 3 turkey" gibi gruplarda çok yardımcı oluyorlar. Herhangi sorun ve sıkıntın olunca gerçekten megane grupları kadar yardımcı başka gurup görmedim.
  • kraldan cok kralci  (27.11.18 16:55:11 ~ 16:56:53) 
Elimde tam size göre bir araç var: DİZEL OTOMATİK ORİJİNAL TRAMERSİZ 2013 ÇIKIŞLI 2012 TOUCH

www.sahibinden.com
  • sekerse tehlike  (27.11.18 22:41:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.