[]

Doğu ekspresi bileti nasıl bulunur?

Yakın zamanda işten ayrılma durumum var. Böyle bir olay yapmak istedim ama bilet bulamıyorum ve genel sıkıntıymış. Bildiğiniz bir yöntem var mı? Bu yataklı 2 kişilik vagon biletlerine nasıl ulaşabilirim?




 
çok olay oldu sözlükte falan zamanında.

biletler satışa çıkmadan yandaş acentelere satılıp oradan fahiş fiyatla pazarlanıyor diye.

hal böyle olunca tcdd den bulman oldukça zor.
  • killerbee  (26.11.18 09:36:39) 
bu bilet bulamama olayını çok abarttılar. Geçen kış, epey ilginin yoğun olduğu dönemde gitmiştim, bayaa da aldım internetten kolaylıkla.

Sistem değişmediyse taktik şu abi, gideceğin günden 15 gün önce bilet satışa çıkıyor. Ara ara tcdd site/mobil app'ten bakın belki +/- 1 gün olayları olabilir.
  • tsubasa  (26.11.18 13:01:46) 
Gece mi satışa giriyor acaba. Bu gece 00.01de bakayım.


  • six packsiz  (26.11.18 15:13:29) 
sabah 8de aciliyor biletler satisa. yani oyleydi birkac yil once.


  • in vino veritas  (26.11.18 16:53:22) 
@six packsiz, dediğin gibi gece 12'de bak. Ben öyle almıştım en azından. Değişiklik vs olma ihtimaline karşın bi telefon et istersen. Kolay gelsin.


  • tsubasa  (27.11.18 09:50:37 ~ 09:51:16) 
gün içinde aklına geldikçe kontrol et, ben her seferinde istediğim zamana bilet buldum böyle.


  • lalu  (27.11.18 09:58:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.