[]

Bağlı google hesabı hakkında

benim google hesabım x arkadaşımın hesabı y ben kendi email adresimi arkadaşımın hesabına kurtarma e postası olarak eklersem bu durumda y hesabı x hesabının herhangi bir verisine erişme hakkı kazanıyor mu? yani ne bileyim drive, kişiler, e postalar vs vs?

benim amacım onun şifresi vs çalındığında en azından benim adresimi kullanıp geri almaya çalışma. az önce şifresini değiştirdi ve ben ‘bağlı google hesabınız için uyarı’ konulu bilgikendirme maili aldım. bağlı hesap deyince kafam karıştı. lütfen bilenler net bi cevap versin

dünyayı sevgi ve merhamet kurtaracak...

 
Y için şifremi unuttum dersen x'trn erişirsin ama tersi mümkün değil. Yani arkadaşın mailden senin maile ulaşılmaz.


  • ismira007  (25.11.18 23:20:54) 
ismira +1. ama arkadasinin mailini vermek ne olursa olsun guvenli degil. arkadasinin hesabi ele gecirilirse senin ki de ele gecirilmis sayilir. Google'a telefon numaralarini ve diger email adreslerini onaylatabilirsin. bu durumda telefon numarani gelen sms ile onaylayarak hesbini geri alabilirsin. ayrica calinan hesabi geri almaya odaklanmak yerine hesabini caldirmamaya odaklan. 2FA tanimla hesaplarina mutlaka. ben simdi sana benim mail adresimi ve sifremi soylesem bile hesabima giris yapamazsin.


  • crucio  (26.11.18 00:26:36) 
@crucio ne alaka şimdi arkadaşımın maili el geçirilirse benimki nasıl ele geçirilmiş sayılıyor? tam tersi değil mi? yani benimki çalınsa tamam arkadaşımın hesabına şifremi unuttum diyerek yeni bir kod istenir ve onunki de havklenşr ama dediğim gibi onun hesabı çalındığı zaman benimki neden çlınmış olsun? iki aşamalı kimlik doğrulamayı zaten kullanıyorum bu arada.


  • everythingok  (26.11.18 01:25:24 ~ 01:26:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.